Цветан Цветанов се срещна с депутата от Германския Бундестаг Николас Льобел

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с Николас Льобел - член на Германския Бундестаг и докладчик за България към Парламентарната група на ХДС/ХСС.

В рамките на срещата Цветанов запозна Льобел с политическата и икономическата ситуация в България, като подчерта, че страната ни разчита на партньорството и подкрепата на Германия, за да продължи да работи както за стабилността в региона на Западните Балкани, така и за единна и силна Европа.

Николас Льобел отбеляза отличните впечатления, с които се е сдобил по време на посещението си в България. "През последните десет години България е постигнала много и това се дължи на работата на силни политици като премиера Бойко Борисов и Вас," каза Льобел. Двамата с Цветан Цветанов се обединиха около идеята за още по-засилено парламентарно сътрудничество между България и Германия.

По-рано днес Николас Льобел се срещна с премиера Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и кмета на София Йорданка Фандъкова.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика