На 19 март 2018 да почерпят

Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Цветан Цветанов се срещна с директора на Европол Роб Уейнрайт в Малта

Поздравявам ГЕРБ и Бойко Борисов за важната победа, която постигнаха на изборите в България. Това каза Роб Уейнрайт, директор на европейската агенция за полицейска координация „Европол“ по време на среща със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Двамата разговаряха в рамките на Конгреса на Европейската народна партия в Малта. Уейнрайт изтъкна, че зам.-председателят на ГЕРБ е първият политик, който го е поздравил за получената награда на ЕНП за заслуги в сферата на сигурността.

Уейнрайт и Цветанов обсъдиха мерките за опазване на сигурността и обществения ред в Европа. Те бяха категорични, че е важно да има информационен обмен между всички служби за сигурност. Зам.-председателят на ГЕРБ и Роб Уейнрайт се обединиха, че в сегашната ситуация на постоянни заплахи от тероризъм единственият изход е постоянен информационен обмен между държавите.

Директорът на Европол подчерта, че по време на управлението на ГЕРБ България е била пример за добър партньор. Уейнрайт изтъкна, че е имало изградено доверие между европейските служби за сигурност и страната ни по времето, когато Цветан Цветанов е бил вътрешен министър.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.