Шведски полицай покани шофьорка на танц, предизвика задръстване

Снимки на полицейски служител, блокирал трафика в центъра на столицата Стокхолм, за да танцува с непозната жена, трогнаха цяла Швеция, пише вестник The Local.

Дамата е шофирала в близост до популярната улица „Сваваген“, където в почивните дни се организират традиционни музикални събития. Затова, когато полицаят се е приближил до превозното й средство, тя е очаквала забележка и рутинна проверка на документите. Но е била приятно изненадана, когато полицейският служител я помолил да танцува с нея.

Антон Ларсон, обикновен полицай на пост в северната част на Стокхолм, е бил призован да помогне за наблюдение на трафика в събота. Мъжът обяснява, че идеята да покани непознатата жена на танц е била спонтанна.

Полицаят споделил, че не е очаквал толкова много реакции, след като фотограф улавя момента и разпространява в мрежата кадрите от него. За да се наслади на танца с непознатата жена, полицаят трябвало да преустанови за кратко движението по улицата.

Detta värmde hjärtat och gjorde min dag! Så himla skön! Made my day! Mera sånt polisen ? #polisen @polisenstockholm @polisen #skönsomtusan #stockholmcruising #cruising

Публикация, споделена от Petra (@petralive1) на

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл