ЦИК разреши привличане като обвиняем на Тома Белев

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 24 октомври 2019

Министър Танева: Над 600 работни места ще бъдат създадени чрез проекти по подхода ЛИДЕР

Хладилното ремарке с 39 трупа влязло във Великобритания през Белгия

„Български пощи” ще разпространяват вестници (обзор)

Доналд Тръмп: Отменяме санкциите срещу Турция Малък брой американски войски ще останат в райони, където има нефт, каза президентът на САЩ

МВнР: Оказваме максимално съдействие на британските власти във връзка с трагедията в Есекс

Тъп компромат срещу Иван Гешев (обзор) Сайт изкара милионер кандидата за главен прокурор

Трафиканти на травестити осъдени в Лондон (обзор) Нашенците подмамвали жертвите с добре платена работа, но ги карали да проституират

Над 100 джихадисти от ИДИЛ са избягали от затвори в Северна Сирия

Подуправителят на БНБ Калин Христов: Ниските лихви променят поведението на младите

„Фолксваген“ е замразил строежа на бъдещия завод в Турция

27 съдии, прокурори и следователи не са декларирали банкови сметки и имущество в чужбина НАП проверява общо 38 лица, заемащи публични длъжности, по разпореждане на главния прокурор след доклади на ДАНС

Швейцария дари противопожарен автомобил на община Кресна

След десетилетия на безплодни очаквания и надежди община Кресна най-сетне получи собствен противопожарен автомобил, той е дарение от Швейцария за което сме много благодарни, това каза кметът на общината Николай Георгиев. За Кресна е важно възстановяването на доброволните отрязи за защита при бедствия и аварии, защото селата от общината се намират в отдалечени райони, а най-близките професионални служби са в Благоевград и Сандански.

Дарението е връчено официално в базата на гражданска защита в с.Локорско.

Освен Кресна още 38 общини са получили дарения за подпомагане дейността на техните доброволни отряди от Конфедерация Швейцария.

Дарението се състои от оборудване, материали, инструменти и гумирано облекло и представлява съществен принос към усилията на кметовете в България за възстановяване на функциите на доброволците при справяне с пожари и бедствия.

В тази връзка кметът на община Кресна Николай Георгиев изпрати поздравителна телеграма до посланика на Конфедерация Швейцария в България Денис Кнобел.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.