Шуменският театър поставя "Кризисен център"

Снимка ДКТ "В.Друмев"

ДКТ "Васил Друмев" в Шумен завършва с премиера на ново заглавие сезона - пиесата „Кризисен център” от Михаил Казаков. Премиерата е в понеделник, 15 юли. Популярни лица се обединяват, за да разкажат една трагикомична история под режисурата на Съби Събев.

На сцената са Силвия Петкова, Николай Станоев, Иво Йончев, Юлиян Рачков и Ивайло Захариев. "Кризисен център" разказва как всяка седмица група мъже, потърпевши от насилието на жени, се събират на необичайно място - в подводница. Девизът им е "Аз не съм жертва". Но един ден на борда на подводницата попада нов герой - Жена. Интересно е какво следва.

Пиесата „Кризисен център” от Михаил Казаков е отличена с поощрителна награда в Третото издание на конкурса „Алеко Константинов” за нова българска сатирична комедия, който се организира от Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов” - София.

Казаков получава за друг свой текст поощрителната награда за драматургия от Друмеви театрални празиници „НОВА БЪЛГАРСКА ДРАМА” през 2017 г., съобщават от шуменския театър.

Коментари

Задължително поле