Алисия и Фики ваят тела със спорт, без мазно

Младият татко се подлага на строг режим 2 пъти в годината

Най-важното хранене е закуската, категорична е атрактивната певица

Две от най-популярните звезди в попфолка Алисия и Фики Стораро са известни в родния шоубизнес както със своите хитове, така и с добре поддържания си външен вид. Причината актуалните изпълнители да получат такава “репутация” в хайлайф средите у нас е целогодишно спазване на здравословен хранителен режим, комбиниран със спорт и тренировки. Това, което и Алисия, и Фики правят, за да се грижат за телата си, е избягване на мазни храни, разнообразно меню и “глезене” само на отделни интервали от време.

“Базовите неща за хубава фигура са: спорт, добър сън, пиене на повече вода и закуската. Тя е най-важното от трите хранения за деня, според мен. Защото трябва да си заредя организма, когато се събуди. След това много по-малко ми се яде, не усещам свиреп глад на обед или на вечеря. Също така избягвам прекалено мазните храни, изключение правя един път в месеца”, обясни пред “Труд” Алисия.

Според сексапилната певица организмът има нужда от всички витамини, минерали, протеини, въглехидрати и той сам си показва от кое по колко се нуждае. “Ние сме тези, които от лакомия прекаляваме с някои неща и в последствие, когато започнем да ядем, дори когато не сме гладни, си разширяваме стомаха. Когато си разширим стомаха, организмът иска все повече храна и така става напълняването. Просто не трябва да бъдем лакоми – това е основно правило”, допълни изпълнителката на “Старай се да си първи”.

Фики пък споделя, че поддържа тялото си с много тренировки. “Ходя на фитнес, занимавам се с бокс и спазвам специален хранителен режим. Понеже съм си лакомник и съм податлив да качвам килограми, винаги когато трябва да вляза във форма комбинирам спорта със строга безвъглехидратна диета, която включва много месо, повече салати и варен, чист бял ориз”, заяви пред “Труд” младият татко.

По думите му само един път в седмицата си позволява т. нар. “мръсна храна” – за да “дразни” метаболизма си. “Диетата продължава 3-4 месеца и аз я спазвам поне 2 пъти в годината”, каза още Фики.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл