Биляна Иванова от Стара Загора се нуждае от средства за животоспасяваща операция

Биляна Иванова от Стара Загора страда от няколко години от рядкото заболяване синовиален сарком, което засяга меките тъкани. На младата жена трябва да бъде направена в Германия ампутация на лявото стъпало, за да продължи да живее.

За операцията се необходими 23 000 евро, които са непосилни за семейството. Това е призивът на Биляна.

Здравейте,

Малко хора знаят за трудностите, през които преминавам последните години понеже не съм от хората, които обичат да споделят. Но ето, че се налага да се обърна към вас и да поискам помощ и подкрепа.

От няколко години се боря с диагнозата синовиален сарком, която по думите на специалисти е рядък вид (2-3 души на милион) злокачествен тумор, засягащ меките тъкани. Туморът е позициониран в лявото ми стъпало и е обхванал околните тъкани и за сега няма данни да е метастазирал. Извършени са ми няколко операции. След направената консултация със специалист в областта на туморната ортопедия в Берлин, разбрах, че се налага отстраняване на стъпалото, за да спася живота си.

Сумата, която ми е необходима, е непосилна за мен и семейството ми и в тази връзка се обръщам към вас. Необходими на този етап са приблизително 23 хил. евро, за да бъде извършена операцията. Но за да продължа да живея пълноценно ще е необходима и сума за изработването на протеза.

Обръщам се към вас с молба да ми помогнете в набирането на средствата и по този начин да ме подкрепите в този труден момент.

Сметката, по която ще се набират средствата е в български лева в Банка ДСК:

IBAN: BG35STSA93000025855101

BIC: STSABGSF

Искрено благодаря на всички, които ще се включат!

С уважение

Биляна Димитрова Иванова

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България