Жена лъже, че ударила мъжа си чук по главата, прикрива сина си

Пострадалият бере душа в реанимацията

43-годишната бургазлийка Валентина, която бе задържана, задето ударила мъжа си с чук по главата, е излъгала полицаите. Тя направила това с цел да прикрие истинския извършител - един от синовете й, защото не можела да понесе мисълта, че момчето и ще гние в затвора. В хода на разпитите в понеделник обаче е станало ясно, че единият от двамата и синове е нанесъл удар с чук в главата на баща си. Той ще бъде разследван, каза за "Труд" Цвети Рандева, говорител на ОД на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал вечерта на 19-ти януари. Пострадалият - Васил, 47-годишен мъж от бургаския квартал "Долно Езерово" е приет в Шокова зала на УМБАЛ – Бургас с рана в областта на главата. Той е бил докаран от съпругата си и двамата им сина, които са на 23 и 25 години. Мъжът е бил прегледан и настанен за лечение в отделение "Реанимация" в болницата, с опасност за живота.

По първоначални данни нараняването е причинено от 43-годишната му съпруга, която го ударила с чук в областта на главата, после обаче истината лъсна- не тя, а синът и е извършителят. Направен е оглед на местопроизшествието, по случая е образувано досъдебно производство.

По непотвърдена информация, причина за инцидента е системния тормоз от страна на пострадалия. Късно вечерта той се прибрал и подгонил Валентина, като я наричал с най- обидни имена. "Махай се оттук", крещял разяреният пиян Васил. За да защити майка си, синът, го ударил с чука по главата.

Работата продължава от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и Второ Районно управление – Бургас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право