Вижте акцентите от броя на "Труд" в петък, 5 януари 2018

Убиецът - любовник

на Кети?

izd-0104

MВР обяви за издирване 56-годишния Росен Ангелов, заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър. Мъжът е въоръжен и много опасен. Той е бивш любовник на жертвата Кети, която го изоставила, след като преди 4 години се запознала с Неделчо. Както „Труд” писа вчера, водещата версия за екзекуцията е ревност, а не замесване в измами с ДДС. Росен Ангелов е лежал в затвора за педофилия през 80-те години. Има регистрция в МВР за блудство.

Маршируването по

жълтите павета като бизнес

17-2

Протестът не е за Пирин и хомобраковете, а срещу България - коментар на Петьо Блъсков

 

 

 

Войската усилено

набира гвардейци

05-1

Армията усилено набира бойци за Националната гвардейска част, тъй като свободните места са много. Военното ведомство обяви конкурс за 45 овакантени щата. Отделно трябва да се попълнят още 5 свободни места за шофьори и други специалности. Изискванията за бойците от елитната част, които пазят пред президентството, са безкомпромисни. Мераклиите трябва да са не по-ниски от 175 см и не по-високи от 185 см. Има и неофициално изискване към килограмите.

Спират от движение

колите извън екостандартите

06-1

Автомобили в София, които замърсяват околната среда над допустимите норми, ще бъдат спирани от движение. КАТ получи от Столичната община 7 газ анализатора, с които да следи дали колите отговарят на екостандартите. Уредите бяха купени за 70 хил. лв. Те бяха пуснати в експлоатация в четвъртък в пунктовете за първоначална регистрация на Пътна полиция при СДВР в София. Пет устройства са разположени в столичната пътна полиция, а две са мобилни, за да проверяват колите по улиците на града.

Професорските кабинети - как да спрем корупцията

13-1-kuti

Цар Борис Трети е избирал за премиери и министри хора, доказали се в своята област - анализ на проф. Божидар Димитров от поредицата му "Политически разкопки"

 

 

“Третият пол” е характер, а не е в гащите

12-1

Страшното ще стане, ако дойде четвъртият- извънземните - коментар на Евгени Генов

 

 

 

Намалихме с повече от 17 милиона лева стари просрочени задължения

стефан радев

Интервю с кмета на Сливен Стефан Радев

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България