Военни откриха в пещера антична летяща машина

Историята, която сама по себе си е странна и прилича на фантастика, не е нова, но като сензация продължава да се върти из интернет пространството и изглежда, интересът към нея не намалява. Лансирана е в края на 2011 г. и е свързана с твърдението, че най-известните държавници в света по едно и също време посещават Афганистан - Владимир Путин, Ангела Меркел, Обама и Дейвид Камерън. Единственото изключение е тогавашния френски президент Никола Саркози, който е на посещение в Индия, но бърза да пристигне в афганистанската военна зона с американски военен самолет.

Какво може да накара най-силните хора на света и лидерите на световните сили да предприемат такова пътуване? Дали само държавни дела, свързани с тази политически напрегната зона, или има някаква цел, за която обществото не знае?

За събирането в Афганистан, според привържениците на конспиративните теории, към който спада и Стив Куейл, известен американски водещ в радио „От бряг до бряг” и автор на множество издания за извънземни технологии на Земята, съществува някаква много по-сериозна причина. И това е сензационното откритие, до което стигат американски войници влезли в една от пещерите в Афганистанската пустиня, класифицирани като „строго поверителни”. Няма никакви официални данни какво наистина се е случило, което дава на повод за различни предположения, включително и това че западните сили, Афганистан и Ирак, също както древните перси, търсят нещо много по-ценно от петрол и други ресурси! Дали са успели да го открият, след това събитие - остава да се спекулира.

Изчезнали през прозорец на времето

По време на полева мисия в пустинята на Афганистан, група войници отиват да огледат пещера, на която попадат случайно. Там виждат летяща машина, която прилича на онези, описани в древните индийски епоси като „Махабхарата” и „Рамаяна”. В същото време тя е сходна по форма с т. нар. „летящи чинии”, които се виждат често по света, особено след края на Втората световна война. Според сведенията, войниците се опитват да я извадят от пещерата, но се натъкват на това, което запознати с подобни събития наричат „времеви прозорец”, чрез който устройството е защитено и „най-малко осем американски войници изчезват”- как и къде, не е ясно.

Мистерията се задълбочава още повече от твърдението, че това не е обикновена пещера в Афганистан, а точно тази, в която като отшелник е живял прочутия пророк и философ Зороастър, основател на зороастрийската религия, за който се предполага, че е живял между 1200 и 1110 г. пр. Хр! Неговото присъствие в пещерата, е потвърдено от намерените в нея надписи!

Това е цялата информация за случилото се и не е ясно какво се е съдбата на устройството, нито какво е предприела армията и точно тук започва мистерията. Първо – какво представлява „времевия прозорец”. Дали става дума за портал към други светове или измерения? Дали неговата цел е да защити летящата машина или излъчва определено енергийно, радиоактивно и гравитационно поле, се оказва фатално за военните?

Енергийната батерия, която е защитила НЛО от американските военни може да има различни предназначения - и като времеви портал, който не позволява достъп до машината, но също и като уникално „поле на сила”, което може да се използва при необходимост за преместване и прехвърлянето на много тежки и масивни предмети. Смята се, че това е антигравитационно действие, принципът, по който са действали и древните индийски „вимани".

Мистериозно оръжие

„Причината за ангажимента на САЩ в Ирак е предполагаемото използване на „оръжия за масово унищожение, но целта всъщност е откриването на древни технологии в страната, където е ходил Гилгамеш и в местата, където извънземните са кацали в миналото, за да се открият техните оръжия. Същото търсене се случва и в Афганистан ”- това фантастично твърдение е направено от Стив Куейл, човекът, чрез когото историята на летящата машина, намерена в пещера, стига до обществеността.

Той е привърженик на конспиративните теории, според мнозина е анархист и самопровъзгласил се пророк. Има собствен сайт stevequayle.com и радио шоу. Написал е редица книги посветени на следите на древните посетители от други планети и съществуването на гиганти в миналото. Само три седмици преди членовете на сектата Aum Shinrikyo да съобщят за атаките с нервно паралитичен газ в токийското метро, обявява че скоро ще се случи голяма биологична или химическа атака в един от най-големите градове на света. Година преди терористичната атака срещу Ню Йорк, когато кулите-близнаци са разрушени, Стив Куейл предупреждава, че радикалният ислям ще нанесе удар, който на практика ще доведе до Третата световна война. Според него генетичното инженерство създава вируси, които представляват смъртна заплаха за човечеството.

Що се отнася до откритието в афганистанската пещера, Стив Куейл твърди, че по това време, тогавашния държавен секретар на САЩ Хилари Клънтън извиква всички дипломати на поверителен разговор във Вашингтон, а за войниците, които изчезват през „прозореца на времето” той се съмнява, че всъщност са премахнати, за да не се разкрие голямата тайна.

Като се има предвид, че технологиите на извънземните служат предимно за военни нужди, Куейл сравнява търсенето на такива тайни оръжия, с това което са търсели до последния ден на войната германските нацисти. Учените на Хитлер са се занимавали с изучаването на древни източни писания и не е изключена да са били на път да открият един вид „laghime“ - антигравитационни сили за задвижване на въздухоплавателни средства и дори да са създали т. нар. „летящи чинии”, но не са открили приложение за тях. Можем само да си представим какво би означавало, ако беше вярно, че американците в Афганистан са открили нещо подобно?!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл