Гостите доволни от условията във Варна

Световното първенство по волейбол носи позитиви на България още преди да е започнало. Всички гости във Варна, където в неделя ще бъде открит шампионатът, са доволни от условията, които предлагат организаторите.

Домакините вСв.Св. Константин и Еленани предоставиха отлични условия, стаите в хотела бяха комфортни, а леглата удобни дори за 211-сантиметровите ни играчи, затова бяхме в чудесна форма и бихме“, призна Мохамед Ибрахим, наставник на египетския отбор, който победи родните национали в последната им контрола преди мондиала.

На матраците в хотела, които са родно производство, се чувствали удобно и националите на Русия и Белгия, които не отстъпват по ръст на египетските играчи. Храната в петзвездния хотел се вписва изцяло в менюто на нашите и чуждите волейболисти, които идват без собствени готвачи.

През това времелъвовететренират във фитнеса на термалния комплексАквахаус“, в който бяха посрещнати с уникален трибагреник, изработен от над 500 живи бели, зелени и червени цветя.

Преди официалното откриване в неделя в ДКС е представянето на книгатафотоалбумЛюбо Ганев. Светът отвисокос авторишефът на спортния отдел наТрудВладимир Памуков, Тодор Шабански и доайенът на спортната фотография Бончук Андонов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт