Скъпи остриета напускат "Лудогорец"

Скъпи остриета са пред напускане на "Лудогорец". Става въпрос за нападателите Якуб Шверчок и Жуниор Брандао. Полският таран може да поеме към Бундеслигата. За него се твърди, че клуб от елита на Германия е готов да плати над 5 млн. лева за правата му. През настоящия сезон Шверчок има 23 мача и 10 гола за "орлите". Въпреки това, той остава в сянката на румънеца Клаудио Кешеру. 32-годишният реализатор има 20 попадения в 33 срещи. Статистиката му впечатли американски тим, който дори е изпратил оферта в Разград за закупуването му. Поне така твърдят медиите в родината на играча.

Друг нападател от "Лудогорец" пък се завръща в родината си. Става въпрос за бразилеца Брандао. Той бе привлечен за 1,5 млн. евро през лятото, но така и не успя да запише мач в Първа лига. Играчът ще играе в "Гояс" под наем за една година.

При това положение не е изключено клубът да се подсили с ново попълнение в предни позиции. Това ще се случи, ако Шверчок или Кешеру бъдат продадени. "Лудогорец" разполага и с Жоао Пауло в предни позиции, който не веднъж показа, че заслужава да му се гласува доверие. Към момента шампионите се подсилиха с румънското крило Адриан Попа, взет под наем от английския "Рединг".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ