Слай Сталоун и Долф Лундгрен отново на ринга

Героите им Роки и Иван Драго се завръщат в продължението на “Крийд”

Този път режисьор е Стивън Кейпъл джуниър

“Крийд: Сърце на шампион” беше успешен опит за продължаване на сагата за “Роки” като този път в центъра бе поставен сина на Аполо Крийд, а ветерана Балбоа беше негов ментор. Сега се задава продължението на “Крийд”, в което срещу сина на Аполо ще се изправи Виктор Драго - син на легендарния Иван Драго, изигран от Долф Лундгрен в “Роки IV”.

В ролята на Виктор Драго ще влезе румънският боксьор Флориан Мунтеану, а “шведската стомана” Долф Лундгрен ще се завърне като “Сибирския експрес” Иван Драго, заедно със Силвестър Сталоун като Роки и Майкъл Б. Джордън като младия Крийд. Събирането на Слай и Лундгрен със сигурност ще бъде събитие за феновете на осемдесетарските и деветдесетарските класически екшън тупалки.

Сценарист на “Creed II” е Чео Ходари Кокър (”Luke Cage”), а режисьор еСтивън Кейпъл джуниър (”The Land”). Той заменя Райън Куглър, който беше твърде зает с “Черната пантера” и тук е в ролята само на изпълнителен продуцент. В ролите освен Майкъл Б. Джордън, Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен и Флориан Мунтеану, ще видим още и Теса Томпсън, която се завръща като Бианка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино