Социалните мрежи и семейство Кардашиян-Уест

Ким Кардашиян напомни за голото си тяло в „Инстаграм“.

Рапърът Кание изтри профилите си в „Туитър“ и „Инстаграм“, без да дава обяснения

Съпрузите Ким Кардашиян и Кание Уест се превърнаха в главни герои в интернет пространството през последните дни. Звездната двойка, известна със своите провокации именно в социалните мрежи и онлайн средите, постигнаха своята цел да влязат в новинарските емисии, без да полагат особено големи усилия.

Вчера американският рапър Кание изтри акаунтите си в „Туитър“ и „Инстаграм“, без да даде обяснение за постъпката си. Според запознати изпълнителят е прибягнал до тази стъпка, след като получи много критики от свои последователи, използвайки популярните платформи за споделяне на мнения, снимки, коментари и т.н.

20-1-1

Рапърът призоваваше в профилите си за премахването на 13-ата поправка на Конституцията на САЩ за слагане край на робството през 1885 г. Изключително остро реагираха голяма част от феновете на изпълнителя и към неговата безусловна подкрепа за настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп.

Кание Уест и преди е напускал социалните мрежи. Той деактивира акаунта си в „Туитър“ в продължение на почти една година, след което се завърна по време на появата на последния му албум. Рапърът е изтривал и акаунта си в „Иснтаграм“ - през 2017 г., след което го активира за около седмица през февруари, след това го премахна след Деня на Свети Валентин и го възобнови неотдавна.

Неговата също толкова известна съпруга Ким Кардашиян пък влезе в новините с две събития около своята личност. Преди дни стана ясно, че две години след зрелищния обир на бижутата на риалити звездата в Париж, застрахователната й компания заведе иск за 6,1 милиона долара срещу бившия й бодигард, защото не е изпълнил задълженията си да охранява звездата.

Искът е заведен в щата Делауер от компанията "Американ интернешънъл груп" срещу Паскал Дювие и охранителната фирма "Протектсекюрити" за неизпълнение на договор.

Според застрахователите бодигардът е оставил Ким Кардашиян сама в луксозната резиденция в Париж. Той също не е сигнализирал за пропуски в системата за сигурност на хотела - липсвала е ключалка на портала към двора, домофонът не е работел, нямало е охранителни камери. Това е позволило на крадците да влязат в апартамента на звездата. Общата стойност на откраднатите от Ким Кардашиян бижута е девет милиона евро. Исканата сума от застрахователите - 6,1 милиона долара.

Заедно с тази сериозна новина Ким напомни за себе си и чрез разголени снимки в „Инстаграм“, които съвсем не са й чужди. Въпреки че огромна част от последователите й са виждали голото й тяло многократно, тя продължава да привлича интерес с подобен тип провокации. На един от последните кадри Ким е облечена в „Шанел“, а на фокус са големите й гърди.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица