Сценарий по Стивън Кинг плаши Франция

Сценарии по Стивън Кинг стряска Франция преди мача с България в събота. Световната квалификация е от изключително важно значение за "петлите", които се нуждаят от задължителна победа, за да избегнат варианта с бараж за световното Русия 2018.

Френското издание "20 минути" стигна до крайност, като превърна Георги Костадинов в клоуна от ужаса "То" на легендарния писател. Футболистът стряска сънят на Килиан Мбапе и компания, заради фамилията си. Вече цяла седмица французите не спират да повтарят, че кошмарът от 1993-ата година трябва да бъде избегнат.

„Тогава Емил Костадинов вкара на "Парк де Пренс" най-важният гол в историята на българския футбол - споделя настоящия №7 на България пред "20 минути". - Радвам се, че сега аз нося неговият номер. Седмицата е специална, защото съм роден на 7 септември. Вкарах по един гол в последните три мача за България, но не това е важното сега. В предстоящият двубой излизаме да покажем, че българският футбол има място сред най-добрите в света.“

Георги Костадинов добави, че е наясно с факта, че неговата фамилия е най-мразената във Франция. Въпреки това, халфът смути "петлите" като заяви, че е готов на трансфер в Лига 1.

„Защо не? Името Костадинов дори може да е предимство за нещо такова.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят