Футболните босове заявиха пред Борисов, че отборите им ще бъдат водени от принципите на честната игра

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща със собствениците на трите водещи футболни отбора Георги Домусчиев ("Лудогорец"), Васил Божков ("Левски") и Гриша Ганчев (ЦСКА-София), съобщиха от правителствената информационна служба. На разговора присъстваха също главният прокурор Сотир Цацаров, заместник-главният прокурор Иван Гешев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и съветникът на министъра на младежта и спорта Гошо Гинчев.

По време на срещата бе обсъдено началото на футболното първенство у нас с оглед на спокойното му протичане. Собствениците на футболните клубове заявиха, че отборите им ще бъдат водени от принципите на честната игра. По думите им няма да се допуска напрежение на терена, което да се пренася към агитките. Няма да се позволят и заплахи към футболните съдии.

Президентът на БФС Борислав Михайлов благодари на министър-председателя Бойко Борисов, че спомага за решаването на проблемите в българското първенство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ