Циганин без книжка погуби двама приятели (обзор)

С часове продължиха огледите на бул. „Източен” в Пловдив. Преди обед в река Марица бе открито тялото на 16-годишно момче. Снимка от фейсбук

Кола с младежи от „Столипиново” се удари в стълб, 16-годишен излетя в Марица

21-годишно момиче загина край Варна

Младежи на 19 и 16 години от пловдивския квартал „Столипиново” загинаха при тежка катастрофа.

Двамата и още едно момче пътували в „Опел”, каран от техен приятел без книжка. Около 2 ч в нощта срещу неделя с бясна скорост колата се забила в стълб на пловдивския булевард „Източен”. Ударът бил толкова силен, че 16-годишният излетял над предпазния бетонен парапет и паднал в река Марица. Тялото му бе намерено чак след 11 часа по обед, тъй като първоначално се смятало, че в колата се пътували само трима души. По-късно обаче се разбрало, че е имало и четвърти. Десетки цигани от квартала се бяха събрали около лобното място, докато траеха огледите и издирването на трупа.

От 19-годишния шофьор, който е болница, са взети кръвни проби за алкохол и наркотици. От полицията издирват собственика на автомобила, за да му съставят акт за това, че е дал „Опел”-а на неправоспособен водач.

Друго младо момиче на 21 години издъхна след катастрофа във Варненско. Към 21,20 ч в събота на пътя между Аксаково и Игнатиево лек автомобил "Ауди", каран от 20-годишна шофьорка, се ударил в дърво. Водачката и нейната приятелка били откарани в болница "Св. Анна" във Варна. Часове по-късно 21-годишната спътница починала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България