Трус от 6-а степен разтърси Нова Гвинея

Свидетел на инцидента с убития българин в Истанбул: Размахваше мачете и мълчеше, след което се барикадира

75 души пострадаха при сблъсъци пред парламента в Бейрут

Хайко Маас: Доставките на оръжие за Либия трябва да бъдат преустановени

Пекарите на кафе пазят в тайна над 800 аромата

Владимир Путин не иска да се връща към времената на неограничен президентски мандат

Почина пациент със свински грип в болницата в Смолян

„Лудогорец“ победи поляци в дебюта на Павел Върба

Започна водоподаването към Свищов, Вардим и Царевец В неделя екипите ще продължат работата си по отстраняване на аварията

Професор Весела Кънчева от София: Доктор Емилова е истински природен лекар Да си здрав е естествено състояние, забравено от модерния човек

Движението за тирове е ограничено на ГКПП „Калотина“ от сръбска страна заради срив

Българин нахлу с мачете в ресторант в Истанбул, полицията го уби (ВИДЕО)

Фандъкова: При най-малък дисбаланс в София, спираме водоподаването към Перник

Бурак Йозчивит стана значим исторически герой

Скенер ще изследва дали армировката на взривения блок във Варна не се е деформирала

10 цистерни вече са обработени в Хитрино

Георги Костов и Румяна Бъчварова

10 цистерни са обработени в Хитрино и върху една ще се работи днес. Това каза пред журналисти в Хитрино министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова.

„През нощта са работили хората. Имаме напредък, има всички условия и необходими материали и техника, за да продължат действията оттук нататък по плана, който сме направили. Надяваме се времето да не ни попречи. Въпреки, че при тоя развой ситуацията става по-сложна“, коментира Бъчварова.

Към 12 часа в селото ще пристигне премиерът в оставка заедно с ръководството на стоителната камара, за да се огледат щетите и да се прецени какви възстановителни работи ще са необходими.

Директорът на ГД ПБЗН Николай Николов съобщи, че вятърът създава сериозни проблеми, но работата продължава. Все още има теч, съобщи Николов. Грижим се за екипите ни, няма да ги оставим.

Министърът на транспорта Ивайло Московски заяви, че на съседна гара чакат 50-тонни кранове, това, което може да бъде изтеглено по железен път, ще бъде изтеглено. Транспортно-аварийно сме обезпечили операцията. Вагоните, които бъдат изтеглени, ще бъдат отведени до обезопасена площадка на фирмата-собственик на цистерните.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.