108 бракове на романтици от цял свят в Несебър през миналата година

Отсега има заявени сватби за 08.08.2018 г.

Вече две двойки влюбени са заявили в Несебър сватбите си на датата 08.08.2018., толкова са и желаещите за друга дата с преобладаващото число "8"- 18.08.2018. бъдещите съпрузи вярват, че датата ще им донесе щастие. Това съобщават от общината в Несебър. Все повече романтици от цял свят предпочитат града на ЮНЕСКО за своята сватбена церемония.

През изминалата година браковете, сключени на полуострова са общо 108, като от тях 9 са присъставени. От тези девет има между българин и швейцарка, българка и холандец, българин и германка. В Несебър своята любов са запечатали с подпис и влюбени от Армения, Беларус, Казахстан, Русия, Ирландия, Румъния, Сирия, Унгария, Молдова, Македония Норвегия, Филипините и др. Прави впечатление, че през 2017, подписване на предбрачни договори няма.

Един от браковете е на семейство Василеви от Хасково, които избират Несебър за заветното „да“ и в сватбения ден се явяват облечени в оригинални тоалети с българки шевици. „Избрахме това облекло, защото сме българи и обичаме българското. Организирахме всичко в рамките на един месец. Дрехите ни ги уши едно варненско ателие за народни носии, всичко стана по телефона и през интернет. Но беше един незабравим за нас ден, на едно прекрасно място.“, споделя двойката.

Коментари

Задължително поле