15% по-ниски лихви с есенна промоция от StikCredit.bg

Лятото е към края си, но времето е все още хубаво. Намерил си кога да отпочинеш добре, първия учебен ден за децата предстои, настроението на пръв поглед е на шест, но има нещо, което не е наред… Не поглеждай към портфейла си.

Да, началото на есента може да не е никак леко за бюджета. Вероятно си изразходил доста от него, за да си изкараш добре, но той също има нужда от презареждане. Нормално е да сме затруднени финансово в този момент, защото на прага се задават още редица разходи. Дали било необходимости за семейството, списъка с ученически принадлежности става все по-дълъг, дома отново има нужда от ремонт преди зимата, но да не забравяме и колата. Спокойно! Възможностите са пред вас.

15% по-ниски лихви за бързи кредити в точния момент

Екипа на StikCredit.bg е добре запознат колко трудности изпитват редица българи и техните семейства точно в този момент. Ето защо организират есенна промоция за бързи кредити с 15% по-ниско оскъпяване!

Намаленията стартират на 08.09 и продължават до 15.09.2023г включително. Финансова помощ могат да получат всички пуснали и одобрени за кредит през периода. Независимо дали вече са теглили заем или това ще им е първия към фирмата, целта е да се подпомогнат със средства всички потребители, защото е повече от ясно, че парите никога не са излишни.

„Клиентите ни заслужават най-доброто“

Това е философията на компанията вече над 10 години от създаването ѝ. А също и причината за стотици хиляди изтеглени бързи кредити и доволни клиенти. Изключителното клиентско обслужване е перфектното допълнение към вече атрактивните ценови условия. Нито компанията иска клиенти, които не могат да погасяват задълженията си, нито клиентите биха се интересували от заеми, които могат да рискуват нарушаване на статута си в централния кредитен регистър. Затова и предлагат такива намаления.

Шанса да сте попаднали на тази статия несулчайно е голям. Затова, ако и Вие, бихте закрепили положението с малка сума, но в подходящото време, кандидатствайте.  Стик Кредит се е доказал като коректен партньор на хора в затруднение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Вашите пари