18-годишен е с опасност за живота след падане от тераса на 3-ия етаж на къща в Смолян

18-годишен младеж от Смолян е с опасност за живота, след като паднал от козирка на тераса на нивото на трети етаж на къща за гости, предаде "Дарик".

Инцидентът става в понеделник около 04:30 часа в родопския град, след като пострадалия е бил в младежка компания и се забавлявали в една от стаите на къщата.

По предварителна информация, той тръгнал да слиза от терасата, за да вземе ключа от стаята. За съжаление пада, вследствие на което получава сериозна черепно-мозъчна травма.

Веднага е бил извикан екип на Спешна помощ, които заварили младеж в тежко състояние.

„При пристигане на екипа на място, пострадалият е бил в кома. Транспортиран е до Спешният център на болницата в Смолян, след което е приведен в УМБАЛ "Св. Георги" – Пловдив.

Непосредствено преди тръгването на линейката от Смолян, момчето е дошло в съзнание и транспортирането му е протекло безпроблемно“, коментира директорът на Спешна помощ – Смолян д-р Велин Денев. За сериозната черепно-мозъчна травма потвърдиха и от болницата в Пловдив. Според медиците от "Св. Георги ", състоянието му остава тежко и все още е с опасност с живота, въпреки че от снощи бележи подобрение.

Компанията е употребила алкохол, като според запознати тя е била от четири човека – две момчета и две момичета.

Коментари

Задължително поле