Боршош отказа да се яви пред парламентарната комисия за НДК

Мирослав Боршош няма да се яви днес пред временната парламентарна комисия за НДК. Това обяви той на стената си във фейсбук.

„Имам основателни съмнения относно добросъвестната работа и заключения на комисията, както и относно непредубедеността на някои от нейните членове“, пише бившият шеф на НДК.

От 19 юли Боршош е обвиняем за безстопанственост и нецелево изразходване на средства. Когато му повдигнаха обвинението, пред журналисти Боршош заяви: „В понеделник ще се явя в Народното събрание, където ще изложа моята позиция“. Днес той смята друго: “ Заседанието трябваше да се състои утре, но беше преместено за днес, за да може докладът от работата на комисията да бъде готов на следващия ден- 25.07 вторник – което е невъзможно и несериозно заради обема от информация и документи.“

На днешното заседание на парламентарната комисия освен него трябва да се яви Деница Златева от БСП, която беше вицепремиер в служебния кабинет на проф. Огнян Герджиков.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Е къ, чакайте айдуците на парцала Борисов да спазват правила и норми на морал. Тези крадат за парцала Борисов и знаят, че никой няма да ги накаже за наглостта. Какъвто главатаря, такива и апашите му. Само бесило ще ги оправи.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.