Шефът на “Teлeлинк” купи хърватски TV доставчик

Готвят нов превод на български на Истанбулската конвенция Терминът "джендър" предизвиквал неразбирания

Кучета водачи издъхват от миша отрова Лабрадорът Марвин се мъчил 10 дни, но не могли да го спасят

Посланик Бойко Коцев: Русия и ЕС ще си сътруничат за миграцията

Милен Керемедчиев: Япония иска споразумение за свободна търговия с ЕС

Пак намериха невзривени боеприпаси Петолъчката

Общинският съветник от БСП Огнян Стоянов в Горна Оряховица: Общината се готви да плати 80 000 лева за втори анализ на въздуха

Пореден магистрат от СГС печели дело срещу дисциплинарно наказание, поискано от Лозан Панов

Разследват майка, държала дъщерите си под ключ в Свищов Съсед разкрил на полицията къщата на ужасите

Протести в Сливен срещу закриването на две училища

Вучич отива в Косово заради убийството на Оливер Иванович

ИАГ: 148 акта написаха горските инспектори за седмица

Закопчаха в съдебната зала подсъдим и го отведоха в затвора Извършителят бил много жесток - изгорил жив гларус и набучил главата му на ограда

БЛС: Съдът обяви за нищожни лимитите на болниците за 2015 година

312 млн. лв. са постъпленията от хазартни игри през 2015 и 2016 г. от Българския спортен тотализатор

Общите постъпления от хазартни игри през 2015 и 2016 година от Българския спортен тотализатор възлизат на 312 млн. лв. Това става ясно от писмен отговор на министъра на младежта и спорта Красен Кралев на въпрос от народните представители от ПГ „БСП за България“ Весела Лечева и Иван Ченчев относно финансовите резултати от Българският спортен тотализатор.

Постъпленията от числовите игри за 2015 г. са били в размер на 136,6 млн. лв., а през 2016 г. спадат на 120,9 млн. лв. Постъпленията от лотарийни игри през 2015 г. са 27 млн. лв., а през миналата година се повишават до 27,6 млн. лв. Общите разходи за 2015 г. без данъците възлизат на 118,4 млн. лв., а през 2016 г. те спадат на 112,1 млн. лв.

В съответствие с планираните в Закона за държавния бюджет за 2015 и за 2016 година средства в размер на 26 млн. лв. на година от дейността на „Български спортен тотализатор“, с цел осигуряване средства за развитието на българския спорт, предприятието преизпълни задачата за тяхното осигуряване, а именно: през 2015 г. преизпълнението е с 3,2 млн. лв., а през 2016 г. – с 0,4 млн. лв.

През 2015 г. и през 2016 г. предприятието реализира положителен финансов резултат от оперативната си дейност преди разходите за данъци, който е в размер съответно на 49,1 млн. лв. и 39,1 млн. лв. Положителен е финансовият резултат и след приспадане на разходите за данъци. Българският спортен тотализатор реализира съответно 24,5 млн. лв. и 16,7 млн. лв. печалба през отделните години, става ясно още от отговора на министър Кралев.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.