На 19 юни 2019 да почерпят

Шофьор помете полицейски шеф на мотор в София

Западът превръща хората в биороботи с айфони

Емил Радев ще е евродепутат от листата на ГЕРБ

Борис Джонсън печели най-много гласове на второто гласуване на депутатите консерватори

Румънец начело на фракцията на Макрон Дачиан Чолош е компромис между Париж и Хага

Солистите Виктор и Евгения: Нашият хор помага да разберете Русия Започна турнето на Кубанския казашки ансамбъл в България

Газ битката САЩ – Русия сваля цената на горивото у нас В хъб “Балкан” се чака, освен руско и азерско гориво, и американски и египетски втечнен газ

Българите никога няма да надхвърлят 7 млн. души По най-лошия сценарий за 80 г. ще се стопим до 2 млн.

Алесандра Амброзио си почива в съседна Гърция

ЕС отложи до октомври решението за започване на преговори с Албания и Северна Македония

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 19 юни 2019

Купуваме 50% по-малко нови коли от гърците Германците ни изпреварват осем пъти по автомобили

Тръмп: Бих обмислил военно нападение срещу Иран, за да не се сдобие с ядрено оръжие

Образователният министър Красимир Вълчев: Още 113 училища стават иновативни 400 от 2400 школа въвеждат подобрения в преподаването

92 младежи от община Полски Тръмбеш се включиха в проект за икономическа активност

92-ма икономически не активни младежи от община Полски Тръмбеш бяха включени в приключилия вече проект „Активни младежи в Община Полски Тръмбеш”,който се осъществи с безвъзмездната финансова помощ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г.

53 от младежите на възраст до 29 години се включиха и участваха в мотивационно обучение и получиха сертификати. Те придобиха знания и умения за ориентиране на пазара на труда и се адаптираха към неговите изисквания за търсене и избор на подходяща заетост.

Обучението беше насочено към усвояване на умения на подготовка на документи за кандидатстване за работа, усвояване на умения за ефективно използване на различни източници на информация за свободни работни места, усвояване на умения за успешно представяне пред работодател.

Част от лицата, преминали през мотивационно обучение, преминаха и през професионално обучение по професия „Работник в озеленяването“, специалност „Озеленяване и цветарство„. Продължителност на обучението беше 300 учебни часа, от които 116 теория и 184 часа практика.

Обучиха се 45 броя младежи по професия „Работник в озеленяването“, които получиха свидетелства за придобиване на професионални умения и квалификация. От успешно преминалите обучение младежи, съответно получили документ за обучението, се извърши подбор и се наеха на работа в Община Полски Тръмбеш за срок от шест месеца 40 лица, като работници в озеленяването.

Сключиха се трудови договори с тях за период от шест месеца. Трудовите си задължения младежите осъществяваха в град Полски Тръмбеш и кметствата от общината на подходящи работни места, спрямо уменията и придобитата квалификация по професия „Работник в озеленяването“.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.