7 години затвор за мъж, опитал за мине границата с 25 кг екстази

Кейн иска триумф в Лигата на нациите

Англия с вундеркинди

Арестуваха 35-годишен мъж, изнасилил бившата си съпруга

Росен Желязков: Има съществен интерес към концесията на Летище София

Не пускат „Асикс“ да облича „лъвовете“

Продадоха последната дъвка на Съра за почти 1 млн. лева

Освободиха кмета на Червен бряг след снемане на показания

Тайните за красота на Виктория Бекъм

Организират риболовен турнир на яз. “Палици“ в Еленския Балкан

Германските християндемократи искат ЕНП да замрази членството на партията на Орбан

Жена от Монтана даде на два транша 7200 лева, третата „вноска” от 5000 лева оцеля

БДЖ пита експерти и заинтересовани за проекта за закупуване на нови влакове

Цветанов отрече договорка с бивш служител на ГЕРБ за заменените му апартаменти

Парламентът прие промени в Закона за чужденците заради Брекзит

92 младежи от община Полски Тръмбеш се включиха в проект за икономическа активност

92-ма икономически не активни младежи от община Полски Тръмбеш бяха включени в приключилия вече проект „Активни младежи в Община Полски Тръмбеш”,който се осъществи с безвъзмездната финансова помощ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г.

53 от младежите на възраст до 29 години се включиха и участваха в мотивационно обучение и получиха сертификати. Те придобиха знания и умения за ориентиране на пазара на труда и се адаптираха към неговите изисквания за търсене и избор на подходяща заетост.

Обучението беше насочено към усвояване на умения на подготовка на документи за кандидатстване за работа, усвояване на умения за ефективно използване на различни източници на информация за свободни работни места, усвояване на умения за успешно представяне пред работодател.

Част от лицата, преминали през мотивационно обучение, преминаха и през професионално обучение по професия „Работник в озеленяването“, специалност „Озеленяване и цветарство„. Продължителност на обучението беше 300 учебни часа, от които 116 теория и 184 часа практика.

Обучиха се 45 броя младежи по професия „Работник в озеленяването“, които получиха свидетелства за придобиване на професионални умения и квалификация. От успешно преминалите обучение младежи, съответно получили документ за обучението, се извърши подбор и се наеха на работа в Община Полски Тръмбеш за срок от шест месеца 40 лица, като работници в озеленяването.

Сключиха се трудови договори с тях за период от шест месеца. Трудовите си задължения младежите осъществяваха в град Полски Тръмбеш и кметствата от общината на подходящи работни места, спрямо уменията и придобитата квалификация по професия „Работник в озеленяването“.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.