Михаела Маринова е готова да стане майка

Във втория епизод на завърналото се на екран по телевизия The Voice предаване "Close Up" водещата и продуцент Сантра проследи как минава денят на Михаела Маринова и отиде в дома на талантливата певицата и приятеля й – футболиста Александър Дюлгеров.

Михаела и Александър се запознали покрай общи приятели. Капитанът на неговия отбор е гадже с нейна приятелка-модел. Двойка са от година и половина, а от една година живеят заедно. Според нея той е „страшен романтик“ и на 8 март 2018 г. й предложил да заживеят заедно. Първоначално били на квартира, но вече имат собствен апартамент с предвидена детска стая в него, а само преди дни се сдобили и с първия си домашен любимец – рибката Леа.

В "Close Up" Михаела сподели откровено за Александър, че е сигурна, че това е нейният човек – да я подкрепя и да я обича такава, каквато е.

Програмата за деня, който Сантра прекара с Михаела, включваше лекция по пластика в Музикалната академия „Проф. Панчо Владигеров“ и час при вокален педагог. „Трябва една консултация, да си сверявам часовника, да съм сигурна, че всичко с гласа ми е добре“, така певицата коментира този странен за някои хора неин ангажимент. След това тя се отправи към звукозаписното студио на Павел от дуета Pavell & Venci Venc’, с когото подготвя новия си сингъл, и после на танци, където репетира хореографията за изпълненията си.

Коментари

Задължително поле