А1 участва в церемонията за дипломиране на бакалаври и магистри от факултет „Телекомуникации“ на ТУ София

Традиционно A1 се включи в церемонията по официалното дипломиране на факултет „Телекомуникации” в Технически университет – София, което се проведе днес. Георги Коджаиванов, старши мениджър „Радио мрежа за достъп“ в А1 България, приветства завършващите бакалавърската и магистърска програма:

„Поздравявам ви със завършването на предизвикателната специалност „Телекомуникации“. Дипломирането е кулминацията на години на посвещение, настоятелност и упорита работа и ви призовавам, докато обръщате поглед назад към своето пътуване из учебните зали на този престижен университет, да запазите в паметта си безбройните часове, прекарани в учене, дългите нощи, прекарани над сложни уравнения, и неизчерпаемата воля за отличие, която ви доведе дотук. Вашите академични постижения ви отличават от колегите ви, защото демонстрират не само интелектуален потенциал, но и устременост и решимост да успеете в много една конкурентна сфера. С колегите в А1 знаем колко е важно да се подкрепят младите таланти като вас и затова сме тук днес на старта на професионалния ви път оттук нататък.“

Георги Коджаиванов увери завършващите с пълно отличие магистри от факултет „Телекомуникации“ на ТУ-София, че резултатите им са доказателство, че разполагат с уменията и познанията, необходими за справяне с предизвикателствата на постоянно променящата се технологична среда и трябва да са изключително горди с това постижение. Той ги покани да се присъединят към стажантската инициатива на А1 и в знак на подкрепа за бъдещото им развитие им подари от името на компанията - специални Wi-Fi колонки. Покана за участие в програмата получиха и 12 бакалаври и магистри, завършващи във факултета. Стажантската инициатива на А1 се провежда целогодишно и предоставя необятни възможности за професионален старт на млади професионалисти в различни професионални направления. Всяка година с програмата А1 предоставя възможност на близо 150 млади хора да се запознаят с работата в реална бизнес среда.

Подкрепата на А1 за най-голямото техническо висше училище в страната датира от над 15 години под формата на съвместни инициативи и кариерни форуми. По-рано този месец Георги Коджаиванов участва също и в заседанието на комисията по акредитация на направление Комуникационна и компютърна техника в университета.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование