Биографията на Клоп вече на пазара

Биографията на Юрген Клоп, треньорът на "Ливърпул", вече е на пазара и е преведена на български език. Книгата е написана от германския автор Елмар Невелинг и допълнена до финала на Шампионската лига през 2019-а. Тя разказва за пътя, който Клоп изминава от детските си години до момента, в който се превръща в един от най-харизматичните и обичани треньори в съвременния футбол.

Написана изключително увлекателно, тя разкрива трудностите, с които той е трябвало да се справи, както и всички съпътстващи моменти, които обуславят големите му успехи.

Издателство Premium books предоставя възможността всеки да се запознае от първо лице с човека и треньора Юрген Клоп. Специалистът, който промени представите за съвременния футбол и зададе една нова посока в историята на „Борусия” (Дортмунд) и „Ливърпул”.

„Това е енергията на футбола, начинът, по който хората в Ливърпул живеят с тази велика игра, както и всички фенове на „Ливърпул“ по света. Това не е обикновен клуб, това е специален клуб“, заяви Юрген Клоп.

От собственоръчното отхвърляне на приетия ред в германския футбол с „Борусия“ (Дортмунд) до отвеждането на „Ливърпул“ обратно към европейските висини, това е истинската история на Клоп и неговия футболен гений.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"