Георги Гергов: След днешния фарс в НС стана ясно кой е с Бойко Борисов – Гергов или Корнелия

След днешния дебат в Народното събрание, който беше свикан по искане на БСП, можем явно да кажем кой е с Бойко, кой е срещу Бойко. И какво направихме? Ето, днес ясно стана, на всички, на целия български народ, на всички другари, че Бойко Борисов се е справял с пандемията, с всички мерки, които трябваше да вземе за състоянието и за извънредното положение. Това го направи не Георги Гергов, а другарката Нинова.

Това заяви председателят на областния съвет на БСП-Пловдив и член на НС на социалистическата партия Георги Гергов по Канал 3.

Аз предупредих, че няма нужда от фойерверки. И много хора ми се обадиха, които казаха: “Жоро, днес разбрахме кой е „за“ Бойко Борисов и кой е „за“ БСП!“Тъй, че отговорът днес беше даден в парламента – кой е Гергов, какво прави Гергов, какво струва, партиен ли е, не е ли партиен, добави той.

Ние сме в спирала и благодарение на другарката Нинова, която ни вкара в тази спирала, вървим не нагоре, не бъркайте, тя върви надолу. Яко и няма спиране. Машината е толкова силна, локомотивът е толкова силен, че не може да се спре вече. Само тя не вижда какво прави с нас и накъде ни е повела. Е, крайно време е вече да прозрат, поне, другарите, да вземем мерки и да приключим с тази тема. Кой е с Бойко Борисов – Гергов или Корнелия, заяви Георги Гергов.

След днешния фарс, който направиха в парламента аз това се питам. Нека всеки един наш другар да се запита и да си отговори на въпроса. Ние го видяхме днес в парламента - това унижение на нашата партия, тези подигравки. И БСП не заслужава това, най-малко нашите редови членове, които разчитат на нас и трябва един път завинаги да го решим този въпрос, категоричен беше председателят на областния съвет на БСП-Пловдив.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"