Демет Йоздемир искала да стане адвокат

Чаровната актриса Демет Йоздемир, която се превъплъщава в образа на Санем в поредицата "Свободен дух", излъчвана по bTV всеки делничен ден от 18 часа, е могла да стане адвокат, но става звезда на романтичните комедии.

Дълго време, като момиче, тя мечтаела да стане правист, но любовта към сцената надделява.

Като ученичка започва да посещава танцово студио, после започва да се снима в музикални клипове, реклами и най-накрая получава една от главните роли в сериала "Ще ти издам една тайна", който не се превърна в голям хит, но самата Демет го смята за успешен старт в кариерата си, защото се убеждава, че е избрала правилната професия - да е актриса.

Истинска слава й донася участието в романтични комедии, които турските зрители гледат през лятото, докато драматичните поредици излизат във „ваканция". Първото й участие с главна роля в подобен сериал е в "Ягодова поляна", който няма особен успех, но приковава вниманието на зрителите към актрисата.

Вторият е "Стая 309", който е първият сериозен пробив на Демет в света на жестока конкуренция в турския шоубизнес. Играта с екранния й партньор Фуркан Палалъ е толкова въздействаща, че зрителите веднага им приписаха романтична връзка и извън екрана.

Роли

Въпреки,че ролите й са романтични, Демет, не иска да играе само това. Освен това в началото на кариерата си вече и пресъздала сложния характер на руската аристократка Алина Соколова в сериала „С Русия в сърцето. Проектът се оказа провал в турския ефир,но благодарение на големите имена в каста като Къвавч Татлъту, Фахрие Евджен и други, успешно е продаден в чужбина.

Сега новият сериал, в който се снима Демет Йоздемир - "Моят дом" ще й позволи да реализира мечтата си да играе момиче с много проблемна психика, станало свидетел на убийството.

Реклама

Както всяка популярна звезда, Демет е обект на внимание от най-големите козметични и модни марки, опериращи на турския пазар. Наскоро сключи много изгоден договор с марката за грижа за косата Pantene, за което ще получи хонорар от 3 милиона турски лири. Журналистите отбелязват, че Демет надминава с три пъти Неслихан Атагйл, която получи "само" 1 милион лири за реклама на същата марка.

Личен живот

Успешните сериали неизбежно водят до множество клюки за предполагаемите романи на техните главни герои на снимачната площадка. На Демет й приписваха романи с почти всеки неин партньор, обаче тя е доста сдържана и не е склонно да даде отдушник на чувствата. Демет имаше само два романа, които официално потвърди - с нейният партньор в сериала "Ягодова поляна " Юсуф Чим и актьорът Сечкин Йздемир. Уви,и двете връзки бяха неуспешни, а дали е имала любовна история с Джан Яман от "Свободен дух", все още е догадка.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"