Кубрат Пулев пред "Билд": Не е вярно, че съм хванал Джени Суши за задните части, тя не е мой тип

Нямам никаква вина. През кариерата си съм давал хиляди интервюта и всички ме познават като мил и приятелски настроен човек. С тези думи Кубрат Пулев коментира пред германския в. "Билд" случката с репортерката Джени Суши, която го обвини, че я е целунал против волята й след  победата му над румънеца Богдан Дину.

Заради действията си след срещата Пулев загуби лиценза си за щата Калифорния до изслушването на 14 май пред Атлетическата комисия. В отговор на обвиненията на американката, чието истинско име е Дженифър Равало, от щаба на Пулев публикуваха клип от партито след мача и интервюто, на който се вижда как репортерката танцува в скута на един от приближените на Кобрата.

"Не е вярно, че съм я хванал за задните части. Тя не е мой тип жена. Не се страхувам. Имам видео, ако се наложи", коментира Пулев. "Тя дойде при мен при тегленето на кантара и каза: "След мача ще вдигнем купон", разкри още той.

Джени Суши нае известната адвокатка Глория Олред, която да представлява интересите й ако се стигне до съд. Двете заявиха, че искат Световната боксова асоциация (WBA) да отнеме лиценза на българина не само за Калифорния, а наказанието му да бъде "адекватно".

По случая се изказа и треньорът на българина - Ули Вегнер. "Бях точно до тях. Беше след мача. Кубрат даде интервю на красивата и любезна дама и после я целуна. Това бе израз на емоция", каза Вегнер.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"