Меси и компания съгласни за по-малки заплати

Лионел Меси и футболистите на „Барселона“ са приели призив на ръководството да намалят заплатите си за периода, в който не се играе заради коронавируса. Каталунският клуб е първият в историята, при който средното месечно възнаграждение на един играч е над 11 милиона евро. Когато пандемията отмине, заплатите ще се възстановят.

През лятото „Барса“ планира да се раздели и с един от най-скъпите трансфери. Купеният за 120 милиона евро миналата година Антоан Гризман не оправдава доверието и му се търси нов работодател. Каталунците са готови да го пуснат за 100 и да привлекат за подобна сума Лаутаро Мартинес от „Интер“. Опция за Гризман е „Манчестър Юнайтед“, който отпадна се опитваше да го вземе от „Атлетико“.

Меси пък използва социалните мрежи, за да припомни, че е посланик на УНИЦЕФ. Капитанът на „Барселона“ призова всички родители да обяснят на децата си какво се случва в света. В добавка Меси пусна нова снимка със съпругата си Антонела и тримата им сина. Идолът призова на родителите да гледат каналите на УНИЦЕФ.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"