Михаела Маринова празнува рожден ден с концерт

Събитието ще се излъчи на шест платформи

На 7 май Михаела Маринова ще отпразнува рождения си ден с онлайн концерт. В деня, в който става на 22 години, певицата ще изпълни някои от най-големите си хитове, както и новите парчета от албума „Стъпка напред“. До нея ще застанат DJ Dian Solo, Стойчо Стоянов (китара) и Пламен Денчев от Funky Miracle (пиано).

„Необикновено време, необикновен рожден ден, необикновен концерт! И много приятели, с които ще осъществим тази идея. Благодарности на всички, особено на БГ Радио и на моя лейбъл „Вирджиния Рекърдс“, по чиято инициатива ще празнуваме музиката заедно по този начин! Подкрепа, обич, ентусиазъм за бъдещето – това чувствам и това ще се опитам да прехвърля към публиката на 7 май.“, споделя Михаела.

Концертът ще бъде излъчен на живо в ефира на БГ Радио, Радио и Телевизия City, както и в профилите им в социалните мрежи. Почитателите на Михаела Маринова ще могат да проследят събитието в профилите на изпълнителката, в тези на „Вирджиния Рекърдс“ в инстаграм и фейсбук и в ютуб канала на „Вирджиния Рекърдс“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"