Нов хорър по Стивън Кинг

От майстора на страха Винченцо Натали

Проектът е на “Нетфликс”

“Нетфликс” разпространиха дългоочаквания първи трейлър на “In The Tall Grass” - предстоящата филмова адаптация на страховитата едноименна новела на Стивън Кинг и Джо Хил, съобщава operationkino.net. Проектът по екранизирането бе обявен още през 2015 година, но снимките започнаха в края на 2018 г., чак когато Netflix се включиха като продуцент.

В “In The Tall Grass” Кал и Беки, които са брат и сестра, пътуват през Канзас, когато чуват вик за помощ на малко дете, идващ от високата трева край пътя. Те се отзовават, но скоро двамата се оказват в капан, дезориентирани и разделени от зловеща сила. Отрязани от света и неспособни да излязат от затягащата се хватка на тревното поле, те откриват, че единственото нещо по-лошо от това да се загубиш, е да те открият….

Режисьор и сценарист на “In The Tall Grass” е Винченцо Натали (“Cube”, “Cypher”, “Splice”), по едноименната новела на Стивън Кинг и Джо Хил. В ролите са Патрик Уилсън, Лейша Де Оливейра, Харисън Гилбъртсън, Ейвъри Уайтед, Уил Бул джуниър и Рейчъл Уилсън.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"