Овните изцяло във властта на успеха, Близнаците с възможност да подобрят финансовото си състояние - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Днес, в почивния ден, сте изцяло във властта на успеха. Осъществявате с лекота всичките си цели въпреки пречките. Заемете се с разрешаването на делови проблеми или поне намерете начин за бързото им приключване. Пътуване няма да бъде успешно. Не си поставяйте дългосрочни задачи, ако зависите от други хора, за да избегнете провал. Нямате представа как да спечелите вниманието на харесван мъж, който ви е завладял изцяло и ви пречи да вървите по пътя си. Не се опитвайте да привлечете обекта на чувствата си чрез сексуални преживявания. Отношенията ви, ако сторите това няма да са продължителни.

ТЕЛЕЦ

Предпазвайте се от финансови загуби в почивния ден. Нарасналите разходи в семейството ви се дължат на невъзможността да се въздържате от ненужни покупки. Бъдете предпазливи и преценявайте всички промени в професионалния и личния си живот. Приемайте допълнителна работа, само ако ви бъде заплатена добре. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие у вас в този ден, въпреки че е без причина. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния си партньор, за да не съсипете хармонията в отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност в почивния ден да подобрите финансовото си състояние. Обмислете промените, чрез които ще намерите верния изход от всяка трудна ситуация. Творческият подход на работното място и чарът ви ще ви осигурят подкрепата на вашите колеги. Анализирайте изминалите дни и отстранете грешките си. Активната ви работа през деня ще е повод за удовлетворение. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимия. Сексуалните удоволствия да не отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие.

РАК

Склонни сте да противоречите на всички, заради нежеланието ви да приемете мнението на вашите колеги. До обед в почивния ден с лекота реализирате своите планове. Успешни са деловите срещи и разговори, по възможност дистанционни. Полезно е общуването с ръководството, но само, ако имате ясни идеи и сте намерили начин за тяхната реализация. Не допускайте неочакван спор с брачния или интимния партньор да нажежи обстановката до скарване, нещо типично за вас. Ако съхраните хармонията в отношенията си, вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Емоцията в почивния ден, обзела ви от сутринта, не бива да ви пречи да видите шансовете си за успех. Запазете спокойствие и не проявявайте агресия. Преценете дали не е време да промените поведението си. Не мислете как да мъстите, ако ваши колеги се опитват да изземат вашите функции и да седнат на вашия стол, уверявайки ръководството, че са по-кадърни. Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте. За вас денят не е добър за интимни отношения и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Ще съумеете да разрешите служебен проблем, въпреки че деня е почивен, а и колегите ви разчитат на вас. Поставете началото на новите си задачи. Помислете си какво трябва да промените в живота си. Време е да оцените трезво и собствените грешки, предизвикани от прибързаност или невъзможност да проявите разбиране. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят заради завишените ви очаквания. Пазете се от среща с мъж, който упорито ви ухажва през последните дни. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новия си партньор.

ВЕЗНИ

Бъдете отговорни към служебните си задължения и ще осъзнаете какви висоти може да постигнете в почивния ден. Разрешете неотложни финансови въпроси, за да имате пари за покриване на данъците. Деловите срещи и разговори са успешни. Не бъдете прекалено настойчиви и не насилвайте събитията. Семейните жени ще преживеят ден на изпитание на отношенията. Възможно е да осъзнаят, че са създали семейство с неподходящ партньор. Ако стигнете до решение за раздяла избегнете интимните мигове. За несемейните денят също ще даде яснота в личен план.

СКОРПИОН

Не мислете за инвестиции в почивния ден. Във ваша полза е да внимавате на работното място. Склонни сте да противоречите на всичко казано от страна на ръководството, но си вредите и не печелите симпатията на вашите колеги. Новите запознанства не бива да ви подтикват към спор с преките ви началници и колегите. По-добре стойте встрани. Изпаднете ли в крайности ще усложните личния си живот и ще изживеете любовни разочарования, мили жени. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията на партньора ви. Романтичните мигове и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

Дори и ако се налага да работите ви предстои един невероятен ден почивен ден. Нови запознанства и подновяване на стари, дори и виртуално, ще ви позволят да откриете нови възможности за професионална изява, но не бъдете прибързани. Не бива да изоставяте сегашната си работа без да сте сигурни, че ще изпълнят обещанията си. Необмислените промени ще бъдат грешка. Бъдете внимателни с човека, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Не бързайте да стигате до леглото, ако не сте се опознали с новото си увлечение. Сексът може да ви дари с неочаквана бременност, но без гаранция за брак.

КОЗИРОГ

Трудностите няма да ви попречат да се радвате на творчески подем. Денят е почивен, но е наситен с интересни събития в личния живот и изясняване на въпроси, на които търсехте отговори. Не е изключено към вас да се обърнат стари делови партньори. Не сте приключили напълно отношенията си с тях и имате възможност да ги подновите, но ако решите да го сторите бъдете предпазливи. Несемейните жени ще изживеят неочаквано романтично приключение, ако внимават с новите запознанства. Ако сте в настроение и не се чувствате изморени, сексът с любимия ви ще ви създаде незабравими изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Промените, които очаквате няма да настъпят бързо в почивния ден. За да ги реализирате ще изгубите целия ден. Пътувайте, ако имате сериозна причина в дните на ограничения, но бъдете предпазливи, ако сте зад волана. Последиците от инатливите ви и необмислени действия ще са неочаквани. Не допускайте промени, ако не са ви по вкуса или ако някой насила ви ги налага. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, ако не сте семейни. Ако имате вече сериозна връзка или сте семейни, не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимия ви, особено ако сте били агресивни и заядливи предишния ден.

РИБИ

Очаквайте проблеми в почивни яден. Ще сте подложени на критика от страна на ръководството, ако и днес сте заети със задачи, но работите по-бавно от нужното, заради интриги от страна на ваши неприятели, коио са заели мислите ви+. Начинанията са забранени. Завършете вече започнатата работа, за да си спестите неприятностите, предизвикани от забавянето. Постарайте се да не наранявате любимия си с нежеланието си да бъдете вечерта с него и да си създадете романтична обстановка. Ако сте уморени, тактично споделете, че не сте във форма за сексуални удоволствия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"