Певицата Андреа пред "Сън": Целувката на Кубрат беше шега

Певицата Андреа защити приятеля си Кубрат Пулев след скандала с американската репортерка Джени Суши. Пред британския в. "Сън" Андреа обясни, че боксьорът е целунал Суши на шега.

"Всичко това е много сериозно. Боксът е неговият живот. Смятам, че това, което се случва е изключително нечестно и съсипва Кубрат", споделя изпълнителката. Според нея Кобрата е истинската жертва в ситуацията. "Тази жена трябва да бъде съдена, защото се опитва да му урони авторитета", смята Андреа.

Певицата, чието истинско име е Теодора Андреева разкри, че след случката е била ядосана на Пулев, но въпреки това твърденията на Джени Суши, че е била целуната насила й се струват странни. "Шокирана съм. Дори се скарахме заради това. Познавам го много добре. Той има голямо чувство за хумор и го направи на шега", казва певицата. "Очевидно е, че момичето отвърна на целувката. Тя се усмихва! Целият свят видя, че й беше приятно",  добавя българската изпълнителка.

Според Андреа някой е решил да се възползва от ситуацията и е дал на Джени Суши лошия съвет да обвини Пулев, че я е целунал насила. "Мъчно ми е, че на този свят има толкова зли хора", коментира изпълнителката.

Андреа потвърди твърденията на Кубрат Пулев, че се е познавал с Джени Суши, чието истинско име е Дженифър Равало, преди злощастната целувка. "Тя се е държала много мило с него още от предишния ден. Те са си говорили много по-лично, отколкото би трябвало да го правят един журналист и един спортист. Тя лъже по един много грозен начин", споделя певицата.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"