Съученици на убитото 18-годишно момиче в Галиче настояват за справедливо наказание

Съучениците на убитото момиче в Галиче настояват извършителят да бъде наказан. По думите им Андреа е била кротко, тихо и усмихнато момиче. По неофициална информация има двама задържани за тежкото престъпление. От Окръжната прокуратура във Враца заявиха, че е образувано досъдебно производство и по случая работят двама прокурори.

Кметът на града Страхил Стоянов обаче заяви пред Нова телевизия, че не знае дали наистина има задържан. Съсед на момичето поясни, че такъв има. „Имам информация, че има задържан и е от Галиче. Мислим да направим подписка и да изгоним цялото му семейство. Надяваме се да не е така и да не сме живели с такова чудовище”, каза Касъм Касъмов.

В събота сутрин 18-годишно момиче бе намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която живеело самo от няколко дни. Тялото е открито от роднина.

Андреа често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както до сега.

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"