Тервел Пулев: Целта на Джени Суши е да влезе в емисиите

Тервел Пулев коментира прекратения лиценз в Калифорния на брат си Кубрат Пулев. До тази ситуация се стигна, след като Кобрата целуна репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши по време на интервю след трудната си победа над Богдан Дину в Калифорния.

Първоначално Суши сама качи видеото от целувката в социалните мрежи. В последствие обаче го свали и заведе дело за посегателство срещу Пулев, като дори нае адвокатката Глория Олред, водила десетки дела за сексуален тормоз и изнасилване. 77-годишната Олред защитаваше няколко от обвинителките на американския актьор Бил Козби, който е в затвора за сексуално посегателство.

Не съм тук да коментирам някакви журналистки. Важни са успехите ни с Кубрат. Не мисля, че трябва да падаме на нейното ниво. Смешно е. Целта й е да влезе в емисиите. Нямам какво друго да кажа. Заради целувка да ти отнемат лиценза. Това е като в детската градина. Важни са победите ни. Ще говоря само за тях”, каза в ефира на „Здравей, България” боксьорът Тервел Пулев.

На въпроса има ли притеснения от сериозна глоба, която трябва да плати Кубрат заради действията си, Пулев заяви, че няма да коментира неща, които все още не са се случили.

Пулев говори и за травмите, които получи след мача. „Малко след мача стана ясно, че ръката ми е счупена. Болеше ме цяла нощ. Не е нещо ново за мен. Ще се възстановя бързо. Важното е, че победихме”, каза още Тервел.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"