Харвард не е това, което беше

Университетът днес е доминиран от чернокожи, феминистки и транссексуални интереси

Някога, когато бях млад, Харвард беше престижен университет, където един решителен студент можеше да получи добро образование.

Но образованието не беше истинската атракция на университета. Беше ценна мрежата на Харвард. Разбира се, за да влезете, трябваше да имате мрежа, тоест трябва да сте някой в допълнение към академичните ви способности. Харвард беше място като Йейл и Принстън за поддържане на елитни мрежи, от които произлязоха американските политически и бизнес лидери, хора, някои от които бяха способни да поставят обществения интерес пред своя собствен.

Харвард беше резервиран предимно за възпитаници на североизточната образователна подготовка и деца на възпитаниците му, но от време на време щеше да вземе обещаващ кандидат от Южния, Средния Запад и Западния бряг. Харвард винаги се е интересувал от разширяване на мрежата си.

На евреите не се вярваше и се държаха далеч. Това бяха дните на управлението на WASP (White Anglo-Saxons Protestants - Бели, англосанксонци, протестанти - б. р.). Харвард отказва работа на Пол Самуелсън, евреин и декан на американските икономисти през последната половина на 20 век. Самуелсън трябваше да си намери работа в MIT (Масачузетски институт по технологии).

Но WASP, подкопани от самокритика, загубиха увереност и сила. Харвард и Бръшляновата лига попадат под еврейско господство и сега евреите са загубили властта, а Харвард е доминиран от черни, феминистки и транссексуални интереси. Еврейският президент на Харвард Лари Съмърс беше изгонен от длъжност от феминистки, а сега феминистките са отблъснати от транссексуални и чернокожи.

Харвард, който по-рано произвеждаше американски лидери, сега произвежда луди хора, изпълнени с представи за правото им като „потиснати“.

Старото право беше различно. Те имаха право да водят. Новото право е правото да се заклеймяват и обвиняват онези, които са водили.

Харвард и останалата част от Бръшляновата лига преминаха от отстояване и водене на страната до изобличаване на страната и предаване на лидерство на най-малко способните. Така Америка е обречена.
Тази промяна не изглежда обещаваща за бъдещето на Харвард или за страната, но засега работи за Харвард. Възпитаниците на Харвард убедиха американските корпорации да бъдат „събудени“ и да наложат на своите бели служители обучение за расова и полова чувствителност, да приемат, че расистките бели трябва да се оттеглят за чернокожите и да приемат обратната дискриминация, и да приемат пренаписванията на историята на страната си, които издигат чернокожите и унизяват белите.

Виждаме резултатите навсякъде. Белите са изчезнали от телевизионни реклами, от холивудски филми, от телевизионни сериали. Джеймс Бонд вече е чернокожа жена, както и рицарите джедаи в Междузвездни войни. Белите хора изчезват в собствената си страна. Само че вече не е тяхната държава.

Помислете за това за момент. Как една изтрита по този начин държава се противопоставя на Русия, Китай и Иран, които оспорват, че САЩ са изключителната, незаменима държава? Американците все още могат да се възприемат като „свръхсила“, но останалата част от света ни вижда различно.

Снежанка, разбира се, е бяла, но сега Дисни прави филм, в който Снежанка е черна. Как историята все още може да бъде Снежанка? Дали Disney ще нарече филма Snow Black? 

Културното унищожение не издига никого, когото бихме искали да повдигнем. Някой мисли ли, че мощните Нации, а не Вавилонските кули като САЩ и Европа, ще вземат сериозно САЩ и тяхната упадъчна марионетна империя? 
Какво ще се случи следващия път или след това, когато глупавият незаконен глупак в Овалния кабинет изнася лекции на Русия, Китай или Иран и отправя още заплахи? 
Американските елити изпревариха себе си. Те са свикнали да водят шоуто и пренебрегват факта, че когато дискредитират собствената си държава, елиминират собствената си легитимност.

Б. р. - Публикуваме материала предвид особената му значимост за български министри, завършили Харвард, които освен, че са в служебното правителство, гласят нов политически проект.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Пол Крейг Робъртс

Този уебсайт използва "бисквитки"