Чаатай Улусой дебелее за нова роля

Гласят Джесика Мей за екранна партньорка на турския актьор

Преди 4 години, докато в Турция се снима сериалът “Вътрешен човек”, изпълнителят на главната роля Чаатай Улусой, разделил се вече с Серенай Саръкая, се залюби с нова колежка. Това обаче не е Мелек (актрисата Бенсу Сорел ), с която започва сърдечна връзка по сценарий, а с Дуйгу Саръшън, която гледаме в ролята на полицай Сема. Между двамата бързо прехвръкват искрите на любовта и Дуйгу се премества със сестра си в луксозната вилна зона Зекериякьой, където в близост живее и Чаатай. Дълго време

двойката бе встрани от светския живот

и търсеше усамотение в тихото предградие на Истанбул. Чаатай и Дуйгу за първи път се появиха официално заедно на сватбата на Хазал Кая и Али Атай през февруари миналата година. От там насетне медиите ги разделяха и събираха повече от седем пъти, но двамата продължават да са заедно, но докога, това гадаят и турските медии.

Дуйгу Саръшън е една от онези характерни турски актриси, които предизвикват интерес не само с филмовите си роли, но и с личния си живот. В последното си интервю за “Хюриет”. Дуйгу заявява, че всички новини за кавгите и разделите им с Чагатай Улусой, които се появяват в пресата, са неверни. Връзката им върви добре, няма проблем. Тя е щастлива и уверена с актьора и не го ревнува.

Още със стартирането на “Вътрешен човек” по bTV, поредицата интригува българските зрители не само с драматично криминалния сюжет, но и със силния актьорски състав. Наред с утвърдените млади актьори Чаатай Улусой (Сарп) и Арас Буулут Иинемли (Мерт), в главните роли гледаме и

ветеранът Четин Текиндор в образа на мафиота Джелял

Запомнящо ще е є присъствието на Ръза Коджаолу, който помним като добрия приятел на Кузей от сериала “Север-Юг”. Сега е от “лошите”, превъплъщавайки си в образа на дясната ръка на Джелял - Давут.

Както става ясно в хода на повествованието на “Вътрешен човек”, бащата на Сарп и Умут/Мерт - Метин, е бил принуден да поеме вината за убийството на осем човека и влиза в затвора. Това злодеяние всъщност го е извършил Джелял Думан. След като Метин влиза в затвора, отвличат Умут. Връзката между братята прекъсва, но разделени от съдбата, животът отново ги среща, заставяйки ги един срещу друг като врагове.

Навлизането на Сърп в гангстерския свят на Джелял ще доведе до неочаквани разкрития, свързани с изгубения му брат Умут. Ситуацията става още по-заплетена, когато и полицията, и мафията разбират, че сред тях има къртица и нареждат на Сарп и Мерт да открият предателя - всеки в своята организация.

Ще видим как в края на “Вътрешен човек”

съдбата отново ще събере разделените братя

застанали от двете страни на закона като врагове. Братската любов ще преодолее различията и ще излекува тежките травми от минало.

Както вече писахме, сега Чаатай е главният герой в първия турски сериал за Netflix - “Защитникът”, на който продуцентите дават зелена светлина за четвърти сезон.

Междувременно Чаатай Улусой дебелее прогресивно. Причина е предстоящото му участие в игралния филм “Огромния Юсуф”, в който предстои да вдъхне живот на първия турски борец, състезавал се в стил класическа борба. Целта е Чаатай да удари 110 килограма на кантара. Една от последните снимки на Улусой, шокира феновете му. Турските медии дадоха информация за този проект още преди две години. Кога ще започне снимането на филма за живота на башпехливана Коджа Юсуф и кои ще са екранните партньори на Чаатай, са последните въпроси, които вълнуват турските медии. Тъй като Чаатай Улусой е един от най-затворените за медиите актьори в турския шоубизнес, пресата често публикува невярна информация и неговият мениджър Енгин Айканат непрекъснато трябва да опровергава всички писания на турските папараци.

С края на “Защитникът” журналистите засилват твърдението, че снимките на”Огромния Юсуф” започнат скоро. Според публикация на авторитетния турски вестник “Хюриет”, партньорка на Чаатай Улусоя във филма ще е бразилката Джесика Мей, известна с участието си телевизионната поредица “Новата булка”.

Въпреки това, буквално няколко часа след публикуването на информацията в пресата, мениджърът на Чаатай Улусой - Енгин Айканат, остави следното съобщение в Twitter “Много креативна новина. Хайде пак”, с което обаче не опровергава новината.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"