Тръмп избра сенатор Джей Ди Ванс за свой вицепрезидент

Доналд Тръмп избра сенатора от Охайо Джей Ди Ванс за свой вицепрезидент, съобщава телевизионният канал CNN.

"След продължително обсъждане и размисъл и като взех предвид огромните таланти на много други, реших, че човекът, който е най-подходящ да заеме позицията на вицепрезидент на САЩ, е сенаторът Дж. Д. Ванс от великия щат Охайо“, обяви Тръмп в социалната си мрежа.

"Джей Ди почтено е служил на страната ни в морската пехота, завършил е Държавния университет на Охайо за две години, и Юридическия факултет на Йейл, където е бил редактор на The Yale Law Journal и президент на Асоциацията на ветераните по право на Йейл. Книгата му стана основен бестселър и филм, тъй като защитаваше трудолюбивите мъже и жени от нашата страна. Джей Ди има много успешна бизнес кариера в технологиите и финансите и сега, по време на кампанията, ще бъде силно фокусиран върху хората, за които се е борил толкова блестящо, американските работници и фермери в Пенсилвания, Мичиган, Уисконсин, Охайо, Минесота и далеч отвъд..."

"...Като вицепрезидент, Джей Ди ще продължи да се бори за нашата Конституция, ще застане с нашите войски и ще направи всичко възможно, за да ми помогне да направя Америка велика отново. Поздравления за сенатор Дж. Д. Ванс, съпругата му Уша, която също е завършила Юридическия факултет на Йейл, и техните три прекрасни деца. MAGA2024!"

Ванс бе избран в Сената на САЩ през 2022 година, след като получи подкрепа от Тръмп на първичните избори на Републиканската партия.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"