Хороскопът на Алена: Всички ще оценят Стрелците, романтични срещи за Козирозите

ОВЕН

Не се ядосвайте на несполуките си в почивния си ден. Стабилизирайте завоюваните позиции. Не се впускайте в начинания. Не си внушавайте, че животът ви е объркан, защото тези песимистични мисли са временни. Примирете се с обстоятелствата и скоро ще се радвате на успехите си. Във вашите възможности е да докажете на колегите си, че сте в състояние да постигнете целите си и да помогнете на тях. Любимите ви са щастливи, че вечерта ще бъдете заедно. Очаквайте приятна изненада. Ако сте несемейни, влюбили сте се неочаквано, не знаете какво да предприемете с предишната си връзка. 

ТЕЛЕЦ

Въпреки напрежението, което ви е обзело от сутринта в почивния ден, интересни новини, които отдавна очаквате ще ви оправят настроението. Не бързайте да се радвате и да се отпускате. Бъдете отговорни и предпазливи. Стабилизирайте отношенията си у дома и се радвайте на хармонията, която сте постигнали на работното място. Подкрепете идеите на вашите колеги. Пазете се от опити на роднини да ви засегнат заради завистта им към материалните ви успехи. Ще се опитат да настроят срещу вас любимите ви.  Не ги допускайте в дома си.

БЛИЗНАЦИ

Анализирайте поведението си и ще видите, че депресията, в която сте затънали е безпричинна в почивния ден. Вашето вечно желание да блестите ще ви изиграе лоша шега. Заемете се със служебните си задачи. Не мърморете непрекъснато, че никой не ви помага и не ви подкрепя, а си помислете дали това, което искате да постигнете е реално и дали ще ви донесе полза. Не се надявайте късметът ви да проработи и да ви поднесе както дар Любовта. Трябва да заслужите чувствата на любимия човек. Не пропускайте да докажете, че сте щастливи в любовта и се отдайте на сексуални мигове.

РАК

Очаква ви успешен почивен ден, включително и в делово отношение, който може да преобърне живота ви. Ще ви направят предложение за продължително пътуване и срещи с интересни хора. Преценете дали да го приемете. Начинанията са нежелателни. Стабилизирайте постигнатото. Осъзнайте значимостта на предстоящите професионални задължения. Проявете щедрост и покажете чувствата които изпитвате към близките си и любимия човек. Създайте си приятни емоции. Сексуалните наслади ще са приятния завършек на една красива вечер.

ЛЪВ

Склонни сте към себеанализ и за изненада на всички сте готови да поемете чужда вина в този почивен ден. Не го допускайте. С тези ваши притеснения и съмнения вредите единствено на себе си. Помощта ви няма да бъде оценена. Ще заслужите да ви се подиграват. Откажете се от намеренията си да помагате на вашите колеги. Проблемите ви са лесно решими. Радвате се на споделени чувства и на хармония в личните отношения. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни сексуални изживявания не е повод да разказвате за натрупания опит с други интимни партньори.

ДЕВА

Днес, в почивния ден, е добре да посветите времето си на организационна работа, което е от значение за вашите планове. Осъществете необходимите запознанства. Ще се справите бързо и без проблеми със задачите си за деня. Чувствителни сте към критиката, свързана с професионалните ви възможности, но тя е неизбежна част от вашите успехи. От вас зависи дали ще сте посрещнати добре у дома и ако отивате при интимната си половинка или ще допуснете да ви отблъснат. Хармонията в интимните ви отношения изисква да сте умерени.

ВЕЗНИ

Денят е почивен, но обещава емоции и нервност, които ще доведат до неочаквани обрати. До обед избягвайте деловите срещи и телефонни разговори. Ако избухнете без причина ще развалите вече създадените стабилни отношения. В никакъв случай не правете ненужни разходи. Планирайте рационално работата си и разпределете сили си така, че да избегнете неприятностите. Запознанство в личен план може да се превърне в сериозна връзка. Семейните жени да не изневеряват. Несемейните дами имат шанс да открият своята половинка. 

СКОРПИОН

В почивния ден поставете без напрежение началото на важни служебни задачи, от които зависи вашето бъдеще. Използвайте без колебание информацията, която ще получите. Не допускайте грешки на работното си място. Не правете прибързани изводи и не проявявайте гордостта си без причина, ако са ви направили забележка. Отношенията с интимния ви партньор изискват да сте внимателни. Вашите съмнения в чувствата му ще го изнервят. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си и на активен и незабравим секс.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден всички ще разберат и оценят колко сте упорити и ще се убедят, че на вас може да се разчита. Ще разрешите спор на работното място и ще отхвърлите много от служебните си задачи. Бъдете внимателни при общуване с малко познати хора и не споделяйте плановете си за излизане от финансовата криза и начините за финансова стабилизация. Денят позволява сключване на брак. Възможно е, ако не сте семейни, мили дами, да срещнете своят партньор и да изживеете романтични мигове още днес. Вечерта ще се наложи да давате обяснения за поведението си, ако сте били груби по телефона. 

КОЗИРОГ

Новини, дошли в почивния ден, може да се отразят на душевното ви състояние, защото сте състрадателни. Не ви засягат пряко, но се отнасят за ваш колега, на когото държите. Подкрепете го с присъствието си. Бъдете внимателни при делови срещи. Отчетете всички детайли в разговорите, за да се справите с изискванията, преди да започнете работа. Запознанствата и романтичните срещи ще ви донесат много радост и приятни изживявания. Сексуалните мигове са желани и мечтани от вас още от сутринта. Не ги пропускайте!

ВОДОЛЕЙ

Трудности в почивния ден ще ви изнервят и ще ви накарат да се замислите над проблемите си, да ги решите вместо упорито да бягате от тях. Няма кой да ги приключи вместо вас. Творите ги със своята прибързаност и необмисляне на детайлите и на работното място и у дома. Срещите ви днес са много. Не се съгласявайте да участвате в инвестиционни проекти. Късметът може да ви изостави, ако сте решили да се впуснете в нова любовна авантюра. Бъдете предпазливи, ако имате романтична среща, но сте обвързани и в други отношения. 

РИБИ

Бъдете рационални на работното място. Денят е почивен, но ви обещава да приключите със задълженията си успешно въпреки трудностите. Ако пътувате, бъдете внимателни. Ако разберете по всеобхватните изисквания на Съдбата, свързани с вас, става ясно, че в момента не е време да се захващате с нови задачи и с осъществяването на своите мечти и планове. Вечерта се приберете у дома веднага след края на работния ден. Не пътувайте! Бъдете с любимите си. Открийте най-краткия път към сърцата им, ако сте ги отдалечили от себе си. Сексът няма да ви сближи.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"