Анчелоти: Знам кои ще играят на финала на Шампионска лига

Карло Анчелоти се появи пред медиите преди двубоя срещу Бетис, за да анализира състоянието на Реал Мадрид девет дни преди финала на Шампионската лига. Срещата от Ла Лига ще е евентуалното сбогуване на Бейл, Иско и Марсело, които ще напуснат Мадрид в края на сезона.
"Не се съмнявам в единадесетте, които ще започнат в Париж. Единственото ми съмнение е кой ще бъде по-важен. Тези, които започват или тези, които завършват играта. Не се вълнуваме от трансфери сега. Мадридистът е развълнуван от финала на Шампионската лига и мислим за спечелването на 14-ия си трофей, нищо повече. Никой не ме пита за Мбапе, защото не ходя на улицата. Отивам до Валдебебас, до колата и до къщата си. Отивам в един от добрите ресторанти, които Мадрид има, но там ме питат за финала. Договорът на Бейл изтече, не е важно дали ще играе утре или не. Бейл беше част от историята на този клуб и ще остане в паметта. Той беше важен във финалите на Шампионската лига, за купата... Нормално е всеки да признае това”, каза Анчелоти.

"Когато дойде притеснението, аз му се наслаждавам, с радост се подготвям за финала. Мисля да дам минути на играчите, които имат нужда от това. Алаба ще тренира с групата от понеделник", каза още той, цитиран от "Марка". 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят