Приятелите на застреляния Димитър Стоянов - Лудия в шок

Приятелите на застреляния Димитър Стоянов-Лудия са шокирани от убийството му. Те се събраха за минути на лобното място, там беше и съпругата на убития, топмоделът Роси Черногорова, пише marica.bg.

Припомняме, че майсторът на бойните изкуства Димитър Стоянов-Лудия бе застрелян в сряда след 19,00 ч. в Пловдив пред италианския ресторант в кооперацията в парк "Лаута". Починал е на път за болницата. Оръжието е било без заглушител, защото изстрелите са се чули ясно.

Oпожарен автомобил е открит през нощта срещу четвъртък в покрайнините на парк „Лаута”, близо до хотела в Пловдив, предаде bTV. Смята се, че опожареният автомобил е колата, с която извършителят се е придвижил до местопрестъплението. Автомобилът е изпепелен вероятно с цел заличаване на всякакви следи.

Много от приятелите на Митко-Лудия сложиха скръбни статуси във фейсбук в знак на съпричастност. Фронтменът на рок бандата "Ренегат" Константин Кацаров написа "Почивай в мир, братле".

Един от най-близките приятели на Лудия - Арман Хакобян, треньор по бокс, написа: "Почивай в мир брат, ти беше един истински човек и един истински спортист и ще бъдеш винаги един от нас!".

Димитър Стоянов е съпруг на топмодела Роси Черногорова и е заместник- шеф на федерацията по „Шу-Ту". Той самият е ММА боец, извоювал множество победи.
До момента е ясно, че убиецът е бил сам и след екзекуцията е избягал в близката гора.
Водещата версия за убийството е, че Лудия дал на заем огромна сума пари и длъжникът се превърнал се в килър, понеже не можел да ги върне.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони