Тихо... спя с президента

Tя толкова добре познава игрите на политиците, че решава да се превърне в една от тях.
Оливия Поуп е бивш медиен съветник на американския президент и като такава е наясно, че всеки пази своите тайни. След като напуска Белия дом, тя създава собствена агенция за справяне с кризисни ситуации, като всеотдайно се грижи за безупречния имидж на най-влиятелните американци. Само че, докато спасява репутацията на другите, Оливия Поуп трябва да опази най-страшната си тайна - любовната си афера с президента на Съединените американски щати. Дали ще успее, зрителите могат да проверят на 27 януари от 22,30 ч. по Нова телевизия, когато започва поредицата "Скандал".

Звездата в сериала е холивудската актриса Кери Уошингтън, която привлича вниманието на критиката с участието си във филми като "Рей", "Мистър и мисис Смит", "Джанго без окови".
Ролята в политическия трилър "Скандал" обаче носи не само голяма популярност, но и номинация за престижното отличие "Еми". Образът на Оливия Поуп черпи вдъхновение от реална личност - Джуди Смит, спечелила си славата на превъзходен кризисен мениджър. Именно Джуди Смит потушава нестихващите скандали след аферата на Моника Люински и президента Бил Клинтън.

"Скандал" има толкова голям успех, че в момента в Америка върви четвъртият му сезон. Като по време на снимките на третия сезон Кери Уошингтън е бременна с първото си дете от съпруга си Намди Асомуга.
В актьорския състав на сериала участват още звездите Гилермо Диас, Мери Остроу, Тони Голдуин, Джеф Пери.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали