Директорът на училище в Бургас с джакузи в кабинета си, той отрече

Директорът на бургаското спортно училище Георги Георгиев е поставил джакузи в кабинета си. За това алармираха възмутени учители и служители в учебното заведение. Те споделиха, че Георгиев си позволил волността преди година и сега редовно ползва екстрата в личния си кабинет. Самият директор потвърдил информацията, но дал своето обяснение за постъпката си, съобщава periskop.bg, цитиран от tribunaburgas.bg.

Изданието твърди, че шефът на спорното училище е потвърдил за джакузи в кабинета си и обяснил, че това станало наложително, защото нямало къде другаде да се постави. "Преди известно време от Министерството на спорта доставиха съоръжението с цел, то да се ползва от учениците. Ние обаче нямаме собствена база, а тази която ползваме е крайно оскъдна. В моя кабинет имаше най-много пространство и заради това джакузито бе поставено там. То се ползва от спортисти за възстановяване", пояснил Георгиев през изданието.

По-късно обаче директорът категорично отрече да има джакузи в кабинета му и да е разговарял с журналисти по тази тема. Георгиев уточни, че действително в училището имат тангентор, а не джакузи. Тангенторът обаче не е в кабинета му, а е дори на различен етаж - намира се на 5-ия етаж, докато кабинета на директора е на на 4-ия етаж.

Очаквайте по-късно подробности и снимки по случая

Виж още по темата:

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони