Борисов: Ще върна парите за пътуването до Разград

Премиерът Бойко Борисов търси начин да върне парите, които е похарчил за предвижването си с хеликоптер до Разград за открикването на трибуната "Моци". Това съобщи самият той по време на форума „Деветте пътя към еврофондовете” организиран от „Труд” и „24 часа”. Най-вероятно похарчената сума ще бъде върната в бюджета на Авиоотряд 28 от заплатата на премиера.

"Направи добро, за да я ядеш дърво", коментира ситуацията с пътуването Борисов, който обясни още, че "горчиво съжалява". Той обясни, че е летял за над 2000 лева, защото е искал да спести 9 часа път до града. В същото време е искал да окаже подкрепа не само на местният отбор "Лудогорец", но също така и на целия регион.

Борисов изтъкна, че в Разград държавата е отделила 68 млн. лева по проекти за реновиране на 30 църкви и джамии в региона.

Премиерът обаче разкритикува и шефът на КРИБ Кирил Домусчиев за неговата обидна реплика към журналист по време на откриването на трибуната. "Надявам се, че г-н Домусчиев вижда, че има разлика да си председател на КРИБ и на местен футболен клуб. Това трябва да му е обица на ухото", посъветва Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес