Изригна вулканът Синабунг на остров Суматра

Борисов и Орбан поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски

Собственикът на “Милан” пред фалит

Венци за Апостола, сълзи за Павел Панов

18 души се отзоваха на апела на болницата в Търново да дарят кръв

Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Ново издание на Майсторски клас за дигитален маркетинг

Дигиталната индустрия ще обучава предприемчиви хора

Онлайн мобилна търговия, маркетинг на събития и управление на кампании в рекламни мрежи са само част от акцентите в сертифицирания курс, което се предлага през месец септември

Заради големия интерес към обучението и нуждата от квалифицирани кадри в сектора, от 15-ти септември, Интерактив Адвъртайзинг Бюро и Нов български университет организират Майсторски клас за дигитален маркетинг.

Сертифицираният курс е насочен към студенти и вече работещи хора, които искат да придобият и подобрят знанията си за бизнеса в дигитална среда.

В програматата са най-добрите лектори в областта на видео, search, social media, дисплей и други видове реклама, както и банков сектор, финанси и др. Записалите се ще учат как се създава сайт, лендинг страница, съдържание за уеб, както и какви са последните тенденции, технологии и инструменти в интерактивния маркетинг.

Майсторски клас за дигитален маркетинг е уникален, защото включва теоретични презентации и практически упражнения, които обхващат цялостния спектър на интерактивния маркетинг и е акредитиран от Нов български университет, а в него преподават водещи специалисти и мениджъри от всички отрасли на най-бързо развиващата се индустрия.

Ако се интересувате от:

Онлайн потребителите: техния демографски профил, навици, начин на потребление, различните видовете таргетиране в Интернет. (Александър Тошков управител Digital connection за акцентите при разработването на Дигитална стратегия)

Какво е онлайн маркетинг на събития? (Полина Декова онлайн маркетинг Мениджър в JobTiger за важните акценти в маркетинга на събития

Или от

Тенденции и данни за развитието на мобилната електронна търговия и онлайн потреблението (Спас Сливков изпълнителен директор на OLX за важните акценти в Мобилната електронна търговия)

Посетете сайта на Майсторски клас за дигитален маркетинг, за да разберете повече за програмата и цените при ранни записвания.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.