Последните останали в „Нотр Дам“ картини ще бъдат пренесени за реставрация и съхранение в Лувъра

В Сандански продават стоки-менте, полицията атакува търговски обекти

Поставиха началото на „Пролетен фестивал за съвременното изкуство“ с изложбата „Стаички“

Полиция блокира част от центъра на София заради вечното дерби в събота

Старозагорци ще посрещнат тържествено Благодатния огън от Ейрусалим

Масло от кило марихуана по 1500 лв. спринцовката продавала разбитата наркогрупа от Варна

По-високи наказания за разрушители на дюни По-сурови мерки и за нападателите над медици, пробационни служители и по хулигански подбуди

Дневен център подреди великденска изложба базар в Монтана

Двама мъже са задържани за производство на наркотици в Плевенско и Врачанско

Илияна Йотова разговаря с чуждестранни студенти от български произход в Пловдив

Дават на съд бабаит, убил мъж на улица във Вършец

Прокурори отчитат скок на актовете за данъчни престъпления и наркотици

13 задържани за разпространение на дрога при спецакция във Варна

Прокуратурата: Материалите за Бенчо Бенчев се превеждат Очаква се до края на май разследването да приключи с прецизирани обвинения

Ново издание на Майсторски клас за дигитален маркетинг

Дигиталната индустрия ще обучава предприемчиви хора

Онлайн мобилна търговия, маркетинг на събития и управление на кампании в рекламни мрежи са само част от акцентите в сертифицирания курс, което се предлага през месец септември

Заради големия интерес към обучението и нуждата от квалифицирани кадри в сектора, от 15-ти септември, Интерактив Адвъртайзинг Бюро и Нов български университет организират Майсторски клас за дигитален маркетинг.

Сертифицираният курс е насочен към студенти и вече работещи хора, които искат да придобият и подобрят знанията си за бизнеса в дигитална среда.

В програматата са най-добрите лектори в областта на видео, search, social media, дисплей и други видове реклама, както и банков сектор, финанси и др. Записалите се ще учат как се създава сайт, лендинг страница, съдържание за уеб, както и какви са последните тенденции, технологии и инструменти в интерактивния маркетинг.

Майсторски клас за дигитален маркетинг е уникален, защото включва теоретични презентации и практически упражнения, които обхващат цялостния спектър на интерактивния маркетинг и е акредитиран от Нов български университет, а в него преподават водещи специалисти и мениджъри от всички отрасли на най-бързо развиващата се индустрия.

Ако се интересувате от:

Онлайн потребителите: техния демографски профил, навици, начин на потребление, различните видовете таргетиране в Интернет. (Александър Тошков управител Digital connection за акцентите при разработването на Дигитална стратегия)

Какво е онлайн маркетинг на събития? (Полина Декова онлайн маркетинг Мениджър в JobTiger за важните акценти в маркетинга на събития

Или от

Тенденции и данни за развитието на мобилната електронна търговия и онлайн потреблението (Спас Сливков изпълнителен директор на OLX за важните акценти в Мобилната електронна търговия)

Посетете сайта на Майсторски клас за дигитален маркетинг, за да разберете повече за програмата и цените при ранни записвания.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.