Момичето, пострадало при катастрофата с мотор в София, е с тежки травми

Медиците в УМБАЛ "Св. Анна" лекуват момичето, което пострада при вчерашната катастрофа, с мотоциклет, на "Цариградско шосе". Тя е на 26 години, от град Елин Пелин и има тежки травми на гърдите и корема, съобщиха от здравното заведение, цитирани от БГНЕС.

Припомняме, че вчера моторист загина на място при зверска катастрофа на булевард "Цариградско шосе". Той се блъсна в джип "Шерволет" и загина на място. Катастрофата се случи около 14 часа. Водачът на джипа не е пострадал.

Николай, който работи наблизо в автомивка и чул трясъка при удара, каза пред БГНЕС, че инцидентът е станал тъй като мотористът е карал в насрещното, а водачът на джипа е направим забранен обратен завой. В този момент мотористът се блъска в джипа и загива на място. На мотора е имало и момиче, което е откарано в болницата "Св. Анна".

"Не се случват често на това място такива глупости. Можеше шофьорът на джипа да направи обратен завой малко по-надолу, но и мотористът, който е изпреварил джипа в насрещното, също не е прав. Нелеп инцидент…", каза очевидецът Николай.

"Този ремонт тук не е на добре. Тук стават тапи, хората се изнервят, влизат в насрещното и изпреварват. Не виждаме за първи път хора, които да влизат в насрещното, много са. Хората се изнервят, особено сутрин, когато тръгват за работа, тук е ужас. Има рейсове, коли, мотори, ужас е. Вечерно време има пак много коли", заяви той и добави, че според него, този ремонт трябва да се прави нощно време, а не през деня.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини