Джулия Робъртс: Бременността ми промени Джордж Клуни

За пръв път Джулия и Джордж се появиха заедно на екрана през 2011 година във филма „Единайсетте приятели на Оушън“. Актрисата си спомня, че по време на снимките често е ставала жертва на закачките и майтапите на Клуни, Брад Пит и Мат Деймън.
Те се държали като някакви момчета и непрекъснато спретвали всякакви пакости на холивудската звезда – обливали я примерно със студена вода или пък й преграждали входа на караваната. Само дето не я дърпали за косата като палавниците от по-малките класове.

Отношението обаче към Джулия кардинално се променило, когато през 2004 г. по време на снимките на „Дванайсетте приятели на Оушън“ всички разбрали, че тя е бремена с близнаците. Тя уверява, че всички и особено Клуни станали невероятно внимателни с нея.

"Те се безпокояха за мен и не ми даваха да се качвам по стълбите. Спомням си как веднаж ги заварих да обядват. Веднага всички ме поканиха са седна и да се присъединя към обяда", разказва звездата от „Хубава жена“, цитирана от БГНЕС. "Това беше добър обрат в нашите отношения. Защото дотогава ние все се дразнихме. Но ето, че забременях и Джордж започна да се грижи за мен: да ми подава стола, следеше дали имам достатъчно вода, интересуваше се от настроението ми", продължава Робъртс.

Оттогава двамата често можеха да бъдат видяни весело да си разговарят и се смеят на всевъзможни случки. Актрисата не присъстваше на сватбата на Клуни с Амал Аламудин, но признава, че много й харесва изборът на нейния приятел: „Джордж не се нуждае от моето одобрение, но аз към напълно очарована от Амал“. Впрочем скоро ще може да видим двамата отново заедно в кинопродукция. Те работят над филма „Паричното чудовище“ (Money Monster), който догодина ще тръгне по екраните.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица