Годжи: Сигурен съм, че баща ми е видял концерта, смъртта не е краят

Сигурен съм, че баща ми е видял концерта. Не вярвам, че смъртта е краят. Това сподели пред bTV музикантът от „Ку-Ку бенд” Георги Милчев-Годжи.

„Майка ми не пожела да дойде на концерта, защото нямало да е с баща ми”, добави басистът на Слави. Той разкри, че напоследък много често пътува до родния Криводол, почти всеки ден, дори и след предаване. „Реших, че трябва да прекарвам повече време с майка ми. Ние сме това, което сме, заради родителите си и корените си. Ако не са били майка ми и баща ми, нямаше да ме има. Тези хора трябва да бъдат обичани и уважавани и да усещат благодарност във всеки момент”, каза Годжи.

Годжи разкри, че след концерта чувството, което изпитва, е благодарност към всички, проявили воля да дойдат на стадиона. „Благодаря на всеки един. Без тази публика това не би било възможно”.

„По време на песента „Жива рана” бях изключително щастлив. Тази песен, която е на 15 години, я пееха млади хора, които тогава не са били родени. Радвам се, че споделяха емоцията. Зададох си въпроса: наистина ли го заслужавам? Няма по-хубаво нещо да се изправиш пред толкова много хора, които да пеят песен, която ти си изпял. Това означава, че ако продължават да ни вярват и ако продължаваме да правим нещата с любов, след 10 години стадионът ще бъде пак пълен”, каза още музикантът.

"На последните песни се питах: Боже, дали ще ми се случи това пак. Много неща съм виждал през живота си, такова не съм”, сподели още Годжи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица